iGlow

iGlow er en anerkendt producent af skønhedsprodukter, der er baserede på moderne teknologi og innovative formler. Blandt iGlows bestsellere finder man det populære serum til vipper og bryn, der skaber et elegant og intenst look.

2 produkt(er)

Makeup, hår- og hudpleje til lave priser

iGlow er en norsk virksomhed, der producerer skønhedsprodukter af højeste kvalitet. iGlow har et bredt produktsortiment, der skaber en følelse af velvære og ultimativ skønhed - hver dag.

Historien om iGlow

iGlow er et innovativt norsk brand, der blev grundlagt tilbage i 2011. Siden begyndelsen har virksomhedens passion været at etablere et brand, der hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. iGlow er inspireret af Skandinaviens kvalitetsbevidsthed, hvilket afspejler sig i produkterne, der giver en følelse af optimal skønhed.

iGlow produkterne

iGlow dækker over et bredt sortiment af skønhedsprodukter i allerhøjeste kvalitet. iGlows produktlinje består af alt lige fra makeup, hår- og hudpleje til det populære vippeserum, der skaber et intenst vippelook, man kun tør drømme om. iGlow er et unikt brand med innovative og luksuriøse produkter, der er til at betale.

iGlows bestsellere

iGlows absolut bedst sælgende produkt er det populære vippeserum iGlow Long Lash Serum, der skaber synligt længere og fyldigere vipper efter blot 3-8 uger. Den effektive vippeserum skaber et intenst og glamourøst look og er et vaskeægte vidundermiddel. iGlow Long Lash Serum virker ved hjælp af naturlige antioxidanter, der beskytter og styrker hårstråene. Serummet stimulerer hårvæksten og giver dermed vipperne optimale vækstforhold, så de bliver synligt længere og får masser af fylde. Serummet kan desuden anvendes på øjenbrynene for tættere og fyldigere bryn.

Drømmer du om intense bambiøjne, er iGlows vidundermiddel af et vippeserum uden tvivl det perfekte match for dig!