Irina The Diva

Blogger og influencer Irina Olsens makeup-serie lader dig skabe et naturligt hverdagslook, eller et lækkert, fuldt boss- lady diva-look. Makeup-serien består af den populære multifunktionelle GlamGoals palette og mascara plus den seneste tilføjelse - smukke læbestifte og lip liners.

Glam, glam, glam

Irina Olsen er vores helt egen Kim Kardashian. Hendes makeupserie gør det muligt for alle at skabe et naturligt hverdagslook eller et look fuld af glam. Serien spænder fra en multifunktionel palette til mascara, læbestifter og lip liners.

Historien bag Irina The Diva

Irina Olsen er kvinden bag Irina The Diva. Irina kom til Danmark som 10-årig efter en barndom i Ukraine. Gennem hendes barndom og teenageår beskæftigede hun sig med professionelt kunstskøjteløb. Passionen for makeup startede allerede i de unge år, hvor Irina prøvede sig frem med mormorens røde læbestifter og morens neglelakker. Som årene gik, begyndte makeuppen at fylde mere og mere. Hendes akneudbrud gjorde, at hun fik øjnene op for hudpleje og makeup. I dag arbejder Irina Olsen som blogger og influencer i beautybranchen. Hendes drøm om at lave sin egen makeupserie er gået i opfyldelse med hjælp fra Gosh.

Irina The Diva produkterne

Makeupserien fra Irina The Diva tæller alt, hvad man skal bruge for at skabe et perfekt makeup look. #GlamGoalsPalette og #GlamGoalsMascara var de to første produkter, Irina lancerede. Herefter er tre læbestifter med tre matchende lip liners kommet til. Kendetegnende for Glam Goals paletten er dens multifunktionelle egenskaber. Med produkterne er det muligt at kreere et hav af forskellige looks, som alle vil kunne bære. Navnene på de nye produkter bærer præg af Irinas tv-karriere - herunder Tempted, Jungle Diva og Beauty Boss, mens navnene på palettens farver tager afsæt i livet som influencer.

Irina the Diva bestsellers

Irina The Divas absolutte bestseller er Glam Goals Palette, der er en pigmenteret all-in-one palette, som indeholder naturlige farver til ansigt og øjne. Med paletten er der massevis af kombinationer til og muligheder for at skabe looks til alle lejligheder. Paletten er hurtig og enkel at anvende på grund af dens høje pigmentering og nemme blending skills. Paletten indeholder en satin blush i farven Marilyn, en let shimmer bronzer i farven Milf, tre highlightere i farverne So Extra, Instaglam og Revenge samt tre matte øjenskygger i farverne Fake It, Chill og No Drama. En anden bestseller er Glam Goals Mascara, der er en sort mascara, som fanger alle vippehår samt former og adskiller dem, så de efterlades med at intenst, glamourøst look. Mascaraen skaber fyldige og lange vipper ved første strøg. Glam Goals Mascara er særligt god til korte vipper eller kunstige vipper. Læbestifterne og lip linerne spår vi ligeledes til at blive bestsellers - for de er kanon gode!

Ønsker du at kunne lægge den perfekte makeup til enhver lejlighed, så er Irina The Diva makeup produkterne uden tvivl det perfekte valg for dig.