Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

IsaDora

Det svenske make-up brand, Isadora, lægger vægt på at skabe kompromisløse produkter, der er sikre at bruge. Isadoras øjenmakeup er oftalmologisk testet. Det betyder at øjenmakeuppen er testet af øjenspecialister, hvilket sikrer at makeuppen er sikker at bruge omkring øjnene.

1 til 36 af 204

Side

af 6

Side

af 6

Skønhed til alle

Isadora blev etableret i 1983 i Sverige med formålet om at skønhed skulle være en måde at udfolde sig på for alle uanset deres formue. Målet var et lave makeup af højeste kvalitet, som var let tilgængelig for alle. Isadora byder dig dermed velkomne til en verden af makeup, hvor hverken pris eller kvalitet er noget, som gåes på kompromis med.

Kvalitet i højsæde

Med makeup af højeste kvalitet får du skønne makeup og skønhedsprodukter, der er god til alle hudtyper og som er sikker for dig, din hud og miljøet. Isadora mener at gennemsigtighed er vigtig, så du som forbruger ved præcis hvad du kommer på din hud. Der er derfor altid en udførlig ingrediensliste på alle Isadoras produkter.

Stærke værdier

Med Isadora danner deres stærke værdier deres rygrad. Isadora værdsætter sikkerhed, gennemsigtighed, produktsikkerhed og kontant udviklning. Dette opnår de gennem deres kliniske test, hvor hvert enkelt produkt er nøje testet i forhold til produktets intention i overenskab til US Food and Drug Administration, EU direktiver og Japanske regulationer. Alle øjenprodukter er oftalmologisk testet, så du trygt kan bruge deres produkter omkring øjnene, også selvom du bære briller bruger kontaktlinser eller har sensitive øjne

Konstant udvikling mod veganske ingredienser

Isadora er et brand i konstant udvikling, og de ønsker altid at finde innovative løsninger, der skaber bedre og mere bevidste valg. Derfor benyttes der altid syntetiske eller vegetabilske ingredienser i deres produkter, hvor end det er muligt. Dette har skabt en række af veganske produkter, der er stadig er voksende. Disse veganske produkter er formuleret uden ingredienser som bivoks, karmin/CI 75470, honning, keratin og lanolin, men produkterne er stadig lige så farverige og af samme høje kvalitet som Isadoras andre produkter.

Besøg producentens hjemmeside: Isadora