Issey Miyake

Issey Miyake er en serie af klassiske parfumer, der forfører omgivelserne med blide duftnoter. De fine flakoner er inspireret af Issey Miyakes liv og leder tankerne hen på livets stunder.

25 produkt(er)

Pureness. Love. Beauty.

Issey Miyake er en serie af eksklusive og klassiske parfumer, der er at finde i mange hjem verden over. Issey Miyake sortimentet byder på et hav af parfumer til mænd og kvinder, der forfører sanserne og omgivelserne. Et absolut musthave.

Historien bag Issey Miyake

Issey Miyake blev født i år 1938 i Hiroshima, hvor han studerede til grafisk designer i sine unge år. Derefter slog han vejene forbi både Paris og New York, inden han igen endte sin rejse i Japan i 1970, hvor han grundlagde Miyake Design Studio, som skulle vise sig at blive starten på et fantastisk eventyr. Den dag i dag er Issey Miyake et verdenskendt brand opkaldt efter dets opfinder, der producerer eksklusive parfumer, der ikke blot efterlader en skøn duft – men også indfanger og forfører omgivelserne samt leder tankerne hen på mindeværdige stunder.

Issey Miyake produkterne

Issey Miyake er særligt kendt på deres populære serie af skønne parfumer til både mænd og kvinder, der efterlader en forførende duft på huden samt giver en unik følelse af selvsikkerhed. Duftene er indhyllet i luksus i form af smukke og klassiske flakoner, der skaber et flot udtryk på badeværelset. Alle de skønne parfumer i Issey Miyake sortimentet er beriget med milde og friske duftnoter, der vækker minder om de fantastiske stunder i livet.

Issey Miyake bestsellere

De skønne og klassiske Issey Miyake parfumer er efterhånden at finde i mange hjem verden over, og det kan derfor være svært at udpege favoritter blandt de populære parfumer. Skal man erklære sig enig med flertallet, er Issey Miyake L'eau D'issey Femme og L'eau D'issey Homme klare favoritter. L'eau D'issey Femme er en gammel kending, der efterlader en frisk og feminin duft på huden. Duften er indhyllet i en minimalistisk flakon, der skaber et enkelt udtryk på badeværelset. Issey Miyake og L'eau D'issey Homme er det perfekte match for den klassiske og stilbevidste mand grundet den intense og fyldige duft, der kulminerer med en frisk aroma på huden.

Er du på udkig efter en klassisk parfume, er Issey Miyakes serie af eksklusive parfumer det perfekte match for dig!