Jaguar

Jaguar skaber salonprodukter i høj kvalitet, der er brugt af diverse frisører og stylister. Det spændende sortiment spænder over en række af stylingkamme og sæt, der gør det nemt at style håret.

4 produkt(er)

Expertise, innovation, design

Jaguar er en tysk producent af professionelle frisørredskaber i stilrent design og af højeste kvalitet. En innovativ tankegang ligger til grund for de effektive og luksuriøse produkter, der sælges verden over.

Historien om Jaguar

Jaguar er et tysk brand, der blev grundlagt i de sene 1960’ere af forretningsmanden Kurt Schmidt med indflydelse fra hans to sønner, Frank og Hardy. 30 år forinden havde Kurt grundlagt stålproducenten Kurt Schmidt KG, som sidenhen udviklede sig og blev grundstenen for den i dag velkendte virksomhed, Jaguar. I midten af 1970’erne overtog sønnen Hardy Schmidt virksomheden, som i dag er kendt for at sælge professionelle frisørredskaber i over 80 lande verden over.

Jaguar produkterne

Brandnavnet Jaguar bliver ofte associeret med yderst høj kvalitet og bæredygtighed, hvilket i den grad gør sig gældende for de attraktive Jaguar produkter. Sortimentet bærer præg af mange års erfaringen inden for stålindustrien, hvor kun de bedste materialer er gode nok. Jaguars produkter afspejler kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet og er efterhånden et musthave for frisører og stylister verden over. Jaguar er ikke kun kendt for den gode kvalitet, men også for det stilrene, innovative designs, der definerer den luksuriøse produktlinje.

Jaguar bestsellere

Jaguars eksklusive sortiment er de bedst sælgende produkter Pin Tail Comb A-Line 530, Cutting Comb A-Line 500 og Comb Set Black. Jaguar Tail Comb A-Line 530 er en professionel stylingkam, der gør det nemt at style og toupere håret. Kammens smarte spids gør det nemt at inddele håret inden eventuel styling. Jaguar Cutting Comb A-Line 500 er en innovativ styling- og klippekam, der er medvirker til en flot og glasfuld finish. Kammen er produceret i unikke materialer, der tilfører ioner og dermed fugt til håret, der efterlades glansfuldt og velplejet. Cutting Comb er ideel til styling og klipning. Jaguar Comb Set Black er et eksklusivt sæt bestående af 9 effektive og innovative kamme med forskellige funktioner. Sættet er ideelt til at style håret, hvad enten det skal inddeles, touperes eller lignende. Alle kammene er produceret i unikke materialer, der yder det bedste for håret.

Ønsker du en nem og skånsom styling, er Jaguars stilrene produkter det perfekte match for dig!