Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier har stor succes med sine uimodståelige parfumer indhyllet i sjove ikoniske flakoner. Parfumerne fra Jean Paul Gaultier er ultra feminine og super maskuline. Sanserne forkæles og omgivelserne forføres af Jean Paul Gaultiers unikke dufte.

7 produkt(er)

influential designs by Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier er en fransk modedesigner, der udover indflydelsesrige designs har stor succes med sine ikoniske og uimodståelige parfumer.
Duftene har siden lanceringen i midt 90´erne været særdeles populære og placeret på bestsellerlister verden over.

Historien bag Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier fik tidligt smag for mode og design.
Kun 13 år gammel kom Gaultier med designs til sin bedstemor og mor. Han sendte sine skitser til flere parisiske designere og landede et job hos designer Pierre Cardin på sin 18 års fødselsdag.
Jean Paul Gaultier debuterede med sin første modekollektion i 1976 og skabte siden hen modehuset Jean Paul Gaultier.
Jean Paul Gaultier blev hurtigt kendt som den frække dreng i klassen, der udfordrede folkelige idéer om køn og sammensatte nye, innovative kreationer.
I 1990´erne lancerede Jean Paul Gaultier sine første parfumer, der hurtigt blev bestsellere verden over.

De populære Jean Paul Gaultier produkter

Jean Paul Gaultier dækker over et bredt sortiment af eksklusive designs og parfumer. Jean Paul Gaultiers parfumer er kendte for sine ikoniske flakoner, der har form som en dame- eller herrekrop. De unikke og karakteristiske parfume-flakoner skaber et eksklusivt og sjovt udtryk på badeværelset, mens duften i de smukke flakoner forkæler sanserne og forfører omgivelserne.

Jean Paul Gaultiers bedst sælgende produkter

Le Male Eau De Toilette fra Jean Paul Gaultier er den absolut bedst sælgende parfume fra Jean Paul Gaultier. Parfumen er en uimodståelig og tidløs maskulin duft til den moderne, selvsikre og stærke mand.
Le Male er kendt for den skønne kombination af friske og varme noter. Forfriskende mynte smelter sammen med lavendel, bergamot og orange blomst og krydres af sensuelle noter af blød vanilje og kanel.

Ønsker du at iføre dig en lækker duft, der giver dig en følelse af frihed og varme, er Jean Paul Gaultiers parfumer uden tvivl det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Jean Paul Gaultier