Kendall Jenner

Formawell x Kendall Jenner stylingprodukter er designet til at forbedre din daglige hårrutine, samtidig med at de holder dit hår sundt. Sortimentet dækker over hårbørster, føntørrer, krøllejern og fladjern, der giver dig hår, som er en runway værdig.

5 produkt(er)

25 years of professional experience

Formawell Beauty x Kendall Jenner er et luksuriøst amerikansk brand, der leverer guldbelagte stylingværktøj til håret i allerhøjeste kvalitet. Innovativ teknologi og nøje udvalgte materialer sikrer dig professionelt værktøj, der højner din selvtillid for hver dag - så du er parat til runwayen, uanset hvor den fører dig hen. Hele verden er blevet en offentlig runway, og derfor fortjener du kun det allerbedste.

Historien bag Formawell Beauty x Kendall Jenner

For 25 år siden grundlagde Dr. Emil Hakim Formawell Beauty i hårpleje-industrien, der lige siden sin start har stræbt efter perfekt og beskyttet hår. Formawell Beauty er en del af JH Group, Californien. Med sin innovative teknologi er Formawell Beauty de første til at udvikle guldbelagte stylingværktøj i USA af professionel kvalitet, der sikrer alle hår, som er en runway værdig.

Formawell Beauty x Kendall Jenner produkterne

Produktporteføljen i Formawell Beauty x Kendall Jenner består af revolutionerende stylingværktøj, der er udviklet af autoriserede frisører. Porteføljen dækker over hårbørster, føntørrer, krøllejern og fladjern i allerhøjeste kvalitet. Produkterne er målrettet kvinder og mænd, der med de professionelle stylingværktøj kan skabe smukke frisurer derhjemme, som er en runway værdig. Ioniske plader indhyllet af guldbelægning sikrer produkterne en jævn og konstant varmefordeling samtidig med at de forbedrer hårrutionen og holder håret sundt. Trods produkternes høje kvalitet udbydes de skønne stylingværktøj til en tilgængelig pris, hvor alle kan være med.

Formawell Beauty x Kendall Jenner bestsellers

En af Formawell Beauty x Kendall Jenners bestsellers er Runway Series RS Pro Dryer, som er en eksklusiv hårtørrer, der tørrer håret på ingen tid. Føntørren bevarer fugtigheden i håret og modvirker statisk elektricitet, krus og spaltede spidser. Med føntørren er resultatet sundt og silkeblødt hår med ekstra blankhed. Føntørren er vægtreduceret, hvilket sikrer ekstra balanceret kontrol og større brugervenlighed. En anden bestseller er Runway Series RS Pro Iron, der er et eksklusivt glattejern, som glatter og krøller håret hurtigt og nemt. Med styleren efterlades håret glattere, blødere og sundere end nogensinde før. Håret bliver hverken statisk eller kruset, men smukt glansfuldt og farvefuldt, og stylingen holder hele dagen igennem. Styleren har en ultrakort opvarmningstid og har en ideel varme til at style håret.

Ønsker du hver dag smukt og velplejet hår, som Kendall Jenners har på en runway, er Formawell Beauty x Kendall Jenner produkterne helt sikkert det perfekte valg for dig.