TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Keune er en familiedrevet virksomhed
med en passion for god kvalitet og
moderne hårtrends. Keune dækker
over et sortiment af professionelle
stylingprodukter, der gør det nemt
at skabe en flot frisure.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM KEUNE

KEUNE hårprodukter og styling

Simply beautiful hair

Keune er en international virksomhed, der har eksisteret i mere end 90 år. Keunes produktlinje tæller effektive hårvokse, der gør det nemt at skabe en flot og misundelsesværdig frisure.

Historien om Keune

Keune er en familiedrevet virksomhed med mere end 90 års erfaring inden for hårstyling. Virksomheden arbejder tæt sammen med professionelle saloner, der forstår og understøtter kundens behov for god kvalitet. Teamet bag Keune har en forkærlighed og passion for hårstyling og har derfor stor fokus på at skabe hårprodukter, der kan blive kvalitetsstemplet. Filosofien bag Keune er at skabe produkter, der sikrer elegance, selvsikkerhed og skønheden.

Keune produkterne

Keune råder over et vidtspændende sortiment, der rummer det bedste inden for hårstyling. Keunes produktserie er en sikker vinder og et musthave, hvis man ønsker at kunne skabe flotte og moderigtige frisurer. Keunes kvalitetsbevidsthed afspejler sig i de populære produkter, der desuden tilgodeser de moderne hårtrends verden over.

Keune bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i Keunes produktsortiment ligger Keune Molding Paste og Keune Shaping Fibres. Molding Paste er en mat pastevoks, der tilfører et stærkt men fleksibelt hold til håret. Pasten gør det muligt at restyle frisuren i løbet af dagen, og den efterlader en naturlig glans til håret. Shaping Fibres er en fleksibel fibervoks, der tilfører et stærkt hold, som dog kan restyles gennem dagen. Voksen er beriget med plejende ingredienser, der sikrer et glansfuldt og velplejet look.

Ønsker du nemt at kunne skabe en flot frisure, er Keunes produktserie det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Keune
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned