Kyone

Kyone er et hollandsk brand, der er specialiseret i originale håndlavede frisørsakse. Kyone frisørsakse er produceret af professionelle frisører. Hver enkelt detalje er nøje gennemtænkt og kommer til udtryk i en flot kollektion af professionelle frisørsakse, udtyndersakse og frisørsakse sæt i aller højeste kvalitet.

11 produkt(er)

Hand-made scissors

Kyone er et stort anerkendt, hollandsk brand, som er specialiseret i originale håndlavede frisørsakse, der designes og produceres af professionelle frisører.

De populære Kyone frisørsakse

Frisørsaksene fra Kyone er nøje gennemtænkt ned til mindste detalje og kommer til udtryk i en flot kollektion af professionelle frisørsakse, udtynder-sakse og frisørsaksesæt i allerhøjeste kvalitet. De populære frisørsakse fra Kyone kommer i et ergonomisk design, der tilgodeser frisørens arbejdsstillinger og forebygger slidtage og arbejdsskader. Kyonesaksene findes i flere forskellige modeller og prisklasser, så er du professionel frisør eller blot frisør på hobby-plan er der helt sikkert en frisørsaks fra Kyone, der passer til dit behov.

Besøg producentens hjemmeside: Kyone