Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
label.m er et prisvindende brand,
der producerer hårpleje- og styling-
produkter. label.m produkterne er
baserede på effektive og naturlige
ingredienser, der efterlader håret
smukt fra inderst til yderst.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM LABEL.M

label.m pleje og stylingprodukter

Award winning fashion-inspired haircare range

label.m er et prisvindende brand, der skaber innovative hårpleje- og stylingserier med inspiration fra modeverdenen og professionelle stylister.

Historien om label.m

label.m er en international virksomhed, der blev grundlagt i London i 2005 af Toni Mascolo og Sacha Mascolo-Tarbuck. Virksomheden producerer prisvindende hårpleje- og stylingserier, der er udviklet af professionelle stylister. Missionen bag label.m er at inspirere kreativiteten og det personlige look hos både stylister og kunder verden over.

De populære label.m produkter

Virksomheden kom til verden på baggrund af en dyb passion for hårpleje-faget og et ønske om at revolutionere branchen. label.m’s produkter er alle udviklet i saloner frem for laboratorier, hvilket sikrer, at produkterne rent faktisk har den ønskede effekt, når de arbejdes med af både professionelle og private. Produkterne er alle baseret på de mest effektive og naturlige ingredienser, der sørger for, at håret forbliver smukt fra inderst til yderst.

label.m’s bestsellere

label.m består af forskellige hårpleje- og stylingprodukter, der alle er fyldt med plejende og naturlige ingredienser. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er label.m Volume Mousse, Sea Salt Spray og Organic Orange Blossom Conditioner. label.m Volume Mousse er en volumengivende hårskum, der tilfører masser af fylde til håret. Sea Salt Spray er en teksturgivende saltvandsspray, der giver et blødt, bølget og mat udseende. Sidst men ikke mindst er Organic Orange Blossom Conditioner en ultramild og økologisk balsam. Conditioneren tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende, så selv fint hår får fornyet energi og den nødvendige pleje.

Med label.m’s prisvindende pleje- og stylingserier får du produkter af høj kvalitet, der er skabt med inspiration i de nyeste couture og modetrends!

Besøg producentens hjemmeside: label.m
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned