Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
LadyShape producerer intimprodukter, der
anerkender kvinders behov for en fejlfri og
sommerklar bikinilinje. LadyShape sortimentet
byder på de populære intimbarberingssæt, der
giver en behagelig og fejlfri barbering.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM LADYSHAPE

LadyShape intimbarbering

Easy shaving in a perfect neat shape

LadyShape er en moderne virksomhed, der producerer populære produkter til intimbarbering. Virksomheden giver kvinde rover hele verden mulighed for at føle sig selvsikre og attraktive.

Historien om LadyShape

LadyShape er en international og anerkendt virksomhed, der har en årelang erfaring inden for skønhedsindustrien. Virksomhedens medarbejdere er passionerede og kompetente og ved præcis, hvad der skal til for at opfylde forbrugerens behov. LadyShapes vision er at få kvinder verden over til at føle sig selvsikre og attraktive. Med dette afsæt er LadyShape blevet til og er i dag en velkendt virksomhed, der er kendt for at sætte kvindes behov og ønsker frem for alt andet.

LadyShape produkterne

LadyShape sortimentet dækker over effektive intimbarberingssæt, der sikrer en behagelig og nem intimbarbering. Produktlinjen gør det nemmere for den moderne kvinde at være føle sig attraktiv og velsoigneret hver dag. Med det innovative sortiment kan man opnå lige præcis den unikke intimbarbering, man ønsker. Hvad enten man drømmer om en kreativ eller klassisk intimbarbering, har LadyShape det perfekte produkt til formålet.

LadyShape bestsellere

LadyShapes bedst sælgende produkter i serien er Bikini Shaping Tool Brazilian, Shaping Tool Triangle og Shaping Tool Heart. De tre barberingssæt har forskellige former, der tilgodeser alle ønsker for en flot og anderledes intimbarbering. LadyShapes produktlinje har noget til enhver smag, hvad enten man drømmer om en hjerteformet, trekantet eller brasiliansk intimbarbering. De innovative sæt giver en unik intimbarbering og består af to engangsskrabere en skabelon og en vandtæt pose til opbevaring.

Drømmer du om en flot og anderledes intimbarbering, er LadyShapes produktserie det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned