Lakmé

Lakmé er producent af hårprodukter til pleje og styling, der tager udgangspunkt i naturlige ingredienser og naturlig skønhed. Lakmé’s produkter er alle produceret med omtanke for forbrugerne og miljøet.

1 produkt(er)

Inspired by natural beauty

I kombinationen af nye teknologier og naturlige ingredienser skaber Lakmé kvalitetsprodukter til håret, der forstærker den individuelle, naturlige skønhed.

Historien om Lakmé

Lakmé er et internationalt brand, der designer og producerer alt inden for hårpleje og -styling til professionelt brug. Firmaet så dagens lys i 1996, da en spansk familie med base i Barcelona ønskede at skabe effektive hårprodukter baseret på nyskabende teknologier. Familien købte en fabrik og et laboratorium, hvor de eksperimenterede dag og nat med naturlige ingredienser og farvepigmenter for at finde frem til de bedste kombinationer. Den dag i dag har Lakmé et sortiment på over 300 kvalitetsprodukter, som de eksporterer til 82 lande.

Lakmé produkterne

Inspirationen til Lakmé-produkterne kommer fra naturen og kulturen omkring Middelhavsområdet. Naturlige ingredienser og naturlig skønhed er centralt for Lakmé. Alle produkterne er PEG- og parabenefrie, og brandet prøver konstant at finde nye måder at producere produkter med omtanke for forbrugerne og miljøet. Lakmé mener, at håret er en vigtig del af personligheden - derfor har produkterne fokus på at forstærke de individuelle træk og derigennem den naturlige skønhed ved hver enkelt person.

Lakmés sortiment

Lakmé producerer en bred vifte af hårprodukter. Med Teknia-serien ønsker Lakmé at få håret til at fremstå så naturligt som muligt. Serien indeholder shampooer, conditionere og hårkure til forskellige hårtyper - alle med fokus på at tilføre håret intens fugt. I Lakmé Teknia indgår farveserien Ultra, der indeholder farvepigmenter, der effektivt forstærker hårfarven. Stylingprodukterne fra Lakmé K.style er baseret på Grape Seed Antioxidant Complex, der anvender vindruekerne-ekstrakt til at beskytte håret mod varmeskader, UV-stråler og miljømæssige påvirkninger. Produkterne styrker håret samtidig med, at de giver unikke muligheder for professionel styling.

De førende Lakmé bestsellere

Hottest Chalk fra Lakmé K.style er et af de bedst sælgende produkter i serien. Hottest Chalk er en hårpudder, der giver medium hold samt masser af volumen til håret. Hårpudderen indeholder silica, der effektivt absorberer overskydende olier og fedstoffer, så håret får en flot og mat finish. Med Hottest Chalk bliver det let at skabe struktur i håret og få et rodet, men velplejet look.

Med Lakmé får du kvalitetsprodukter, der er skånsomme og effektive, og som understreger din naturlige skønhed!

Besøg producentens hjemmeside: Lakmé