Laura Biagiotti

Laura Biagiotti står bag den kendte serie af parfumer, der efterlader en skøn og raffineret duft på huden. Laura Biagiotti sortimentet tager udgangspunkt i den italienske kultur samt levemåde, og resultatet er yndige og uimodståelige duftnoter, der forfører omgivelserne.

8 produkt(er)

Italian BEAUTY

Laura Biagiotti er en serie af eksklusive parfumer, der efterlader en skøn og forførende duft på huden. Brandet blev grundlagt af den italienske designer, Laura Biagiotti, der har en forkærlighed for den italienske pompøsitet, hvilket afspejler sig i de skønne parfumer.

Historien bag Laura Biagiotti

Laura Biagiotti er et internationalt brand, der blev grundlagt af den italienske modedesigner, Laura Biagiotto, der, selvsagt, har lagt navn til det populære brand, der i dag er elsket af mange. Laura Biagiotti startede sin karriere i 1960’erne, og siden hen er hun blevet kendt som ”The Queen of Cashmere” grundet hendes – på det tidspunkt – raffinerede og usædvanlige tilgang til verdenen af mode. Laura Biagiotti har dybe rødder i den italienske kultur og levemåde, hvilket afspejler det eksklusive sortiment af både tekstiler og parfumer, der efterlader en forførende duft på huden.

Laura Biagiotti sortimentet

I det eksklusive Laura Biagiotti sortiment kan man vælge mellem et hav af skønne parfumer, der pynter på hylderne på badeværelset samt forkæler sanserne med en lækker, forførende duft. Duftene er indhyllet i luksus i form af flotte og dekorative flakoner, der tager sig godt ud på badeværelset, mens den gyldne væske ikke kun efterlader en forførende duft – men også en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed.

Laura Biagiotti bestseller

Det kan være svært at udpege favoritter i det skønne Laura Biagiotti sortiment, men en klar bestseller, som er nævneværdig, er Laura biagiotti Laura Eau de Toilette – en skøn og feminin parfume, der efterlader en blid og forførende duft på huden. Parfumen er beriget med topnoter af fersken, vandmelon og viol, der lever på en varm base af sandeltræ, vetiver, ambra og musk, der tilsammen skaber en yndig og uimodståelig duft på huden.

Ønsker du at iføre dig en blid og feminin duft, er Laura Biagiottis skønne serie af parfumer det ultimative musthave for dig!