Layrite

Layrite er et amerikansk brand, der producerer ikoniske hårpomader til enhver styling. Layrites sortiment gør det muligt at skabe alt lige fra moderne frisurer til klassiske rockabilly-looks.

12 produkt(er)

Fine grooming products

Layrite er et anerkendt rockabilly-brand, der producerer effektive og vandopløselige hårpomader fra hovedsædet i Californien.

Historien om Layrite

Historien om Layrite starter i 1999, da virksomhedens grundlæggere åbnede en gammeldags frisørsalon med interiør, som var fra 1940’erne. Salonen åbnede i Costa Mesa, Californien, og mantraet var, at det skulle være et sted mænd kunne komme for at slappe af samt blive klippet eller barberet i fred og ro. Mange af kunderne havde hår, der var søbet ind i fedtede pomader eller hårvokse, som var stort set umulige at få ud af håret. Derfor gik Layrites grundlæggere i gang med at eksperimentere, og der gik ikke længe, før de fandt løsningen på deres problemer: en vandopløselig pomade med de gode egenskaber fra den klassiske pomadevoks.

Layrite sortimentet

I 2001 præsenterede Layrite deres Deluxe Pomade, og ikke længe efter blev den et stort hit blandt de faste kunder i salonen. Derefter gik det stærkt, og Layrite gik straks i gang med at udvikle flere vandopløselige pomader til sortimentet. Kundernes feedback og forslag bliver altid hørt, og efterfølgende er der kun kommet flere successer på hylden i frisørsalonen.

Layrite produkterne

Layrites produktsortiment dækker over en serie hårpomader, der tilfører medium til stærkt hold til frisuren og som giver en flot glansfuld finish. Pomaderne er lette at fordele, og de efterlader ikke tørre, hvide flager i håret. Layrites pomadevokse er ideelle til at skabe det skinnende blanke og velfriserede 50’er-look eller en frisure, hvor glans og hold er i højsædet.

De førende Layrite bestsellere

Også i Danmark er Layrite-pomaderne blevet bemærket, og især Layrite Superhold Hair Pomade udmærker sig ved at være den bedst sælgende. I Superhold Hair Pomade får en man en pomade, der giver ekstremt hold til frisuren. Pomaden er en unik blanding af voks og gelé, der giver fuld kontrol uden af afstive. Frisuren får desuden en flot og naturlig glansfuld finish.

Om du er til det klassiske rockabilly-look eller de mere moderne spikes, er Layrites fine stylingprodukter det oplagte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Layrite