LinusPro Nutrition

LinusPro Nutrition er en dansk virksomhed, der producerer kvalitets kosttilskud til ambitiøse sportsudøvere. LinusPro Nutritions sortiment dækker over kosttilskud med forskellige smagsvarianter, der effektiviserer træningen.

8 produkt(er)

A healty lifestyle for everyone

LinusPro Nutrition er et dansk brand, der producerer kosttilskud af højeste kvalitet. Virksomhedens filosofi er at gøre det muligt for enhver at opnå en sund og aktiv livsstil.

Historien bag LinusPro Nutrition

LinusPro Nutrition er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2014. Virksomheden har specialiseret sig i at producere kosttilskud ud fra de samme kvalitetsstandarder, der har været tilgængelige for professionelle sportudøvere i mange år. Filosofien bag LinusPro Nutrition er derfor at forsyne enhver med kosttilskud af højeste kvalitet, der tilgodeser de behov, som en sund og aktiv livsstil bringer med sig.

LinusPro Nutrition produkterne

LinusPro Nutrition dækker over et bredt sortiment af kosttilskud, der er tilgængelig for alle. Sortimentet dækker blandt andet over danskproduceret proteinpulver i forskellige smagsvarianter, der er ideel til muskelopbygning. Derudover byder LinusPro Nutrition sortimentet på velsmagende proteinbarer, der tilgodeser en sund livsstil.

LinusPro Nutrition bestsellere

På toppen af bestseller listen ligger LinusPro Nutrition Protein Bar Caramel & Milk Chocolate – en yderst velsmagende proteinbar, der fungerer som en hurtig energikilde med et højt proteinindhold – ideel til før eller efter træningen. Baren har, som navnet antyder, en lækker smag af karamel og er desuden overtrukket med et lag mælkechokolade. Lige i hælene på Protein Bar Caramel & Milk Chocolate kommer LinusPro Nutrition WHEY100 Vanilla – danskproduceret proteinpulver med 76% procent aktivt protein, der giver musklerne de bedste forudsætninger for opbygning - med en lækker smag af vanilje.

Stræber du efter en sund og aktiv livsstil, er LinusPro Nutritions kosttilskud uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: LinusPro Nutrition