HUSK DIN GRATIS-GAVE ;o) | Læs mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

LOTTA LUV

Lotta Luv er et af de sødeste brands på markedet med over 200
læbepomader i forskellige smagsvarianter. Det skønne Lotta Luv
sortiment dækker over et væld af læbepomader, der skaber fine
og silkebløde læber på ingen tid.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM LOTTA LUV

Lotta Luv læbepomader

Lip-licking tasty lip treats for soft and shiny lips

Lotta Luv er en amerikansk virksomhed, der producerer læbepomader i et hav af fantastiske duftvarianter. Med Lotta Luvs sortiment af skønhedsprodukter er der noget for enhver smag.

Historien om Lotta Luv

Lotta Luv er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 2001. Lotta Luv skaber innovative skønhedsprodukter og er en af de førende producenter af læbepleje verden over. Lotta Luvs produkter er alle af den højeste kvalitet samt med øje for unikke detaljer. Lotta Lov udvikler fantastiske produkter baseret på unikke formler og smage, der giver kunderne produkter, de er produceret med en masse kærlighed.

De populære Lotta Luv produkter

Lotta Luv’s populære produktsortiment består blandt andet af læbepomader og lipgloss i et væld af skønne varianter. Alle produkterne har et sjovt twist, og de sørger for, at læberne efterlades silkebløde og glansfulde. Derudover samarbejder Lotta Luv med store virksomheder så som Hershey’s, Nestle og Pepsi for at kunne opfange lige præcis de smagsvarianter, unge mennesker ønsker i dag. Lotta Luv kollektionen er desuden fri for parabener.

Lotta Luv bestsellere

Blandt Lotta Luvs bedst sælgende produkter finder man Lotta Luv Pepsi Wild Cherry Lip Balm skarpt efterfulgt af Lotta Luv Mountain Dew Lip Balm og Lotta Luv Pepsi Cherry Vanilla Lip Balm. Pepsi Wild Cherry Lip Balm er en skøn læbepomade, der tilfører masser af fugt til tørre læber. Læbepomaden har desuden en dejlig smag af kirsebær. Mountain Dew Lip Balm smager, som navnet antyder, af den dejlige sodavand Mountain Dew med en forfriskende smag. Læbepomaden har en plejende virkning, der efterlader læberne beskyttet og silkebløde. Pepsi Cherry Vanilla Lip Balm tilfører også næring til læberne samt har en smag af vanilje og kirsebær. Alle tre læbepomader er en del af Lotta Luvs sodavands-inspirerede kollektion.

Trænger dine læber til ekstra pleje og omsorg med et twist, er Lotta Luvs læbepomader med en fantastisk brusende sodavandssmag lige noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Lotta Luv
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned