LYXO

LYXO er et dansk brand, der producerer elastiske hårelastikker i en pallette af smukke farver. LYXO’s elastikker er alle fleksible og slidstærke samt produceret uden skadelige fremstillingsstoffer.

2 produkt(er)

Slut med sløve uholdbare hårelastikker!

LYXO producerer unikke hårelastikker af elastiske plastfibre. Hårelastikkerne er slidstærke, fleksible og behagelige at bruge.

Historien om LYXO

LYXO er en lille dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2011 af Helena Linnéa Celander. LYXO producerer en helt ny type hårelastikker, der holder håret på plads hele dagen igennem. De innovative elastikker kan anvendes i både vådt og tørt hår, hvor de er ekstra skånsomme mod håret.

LYXO produkterne

LYXO elastikker er produceret i et blødt plastmateriale lavet af elastiske fibre. Disse fibre gør, at hårelastikkerne er nemme at arbejde med, at de giver et langvarigt hold, og at de ikke slider på håret. LYXO er derfor ideel at anvende til både voksne og børn. Hårelastikker glider nemt og hurtigt ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. Derudover har de smarte elastikker ingen sømme, og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. LYXO er desuden produceret uden brug af skadelige fremstillingsstoffer.

LYXO’s bestsellere

LYXO sortimentet dækker et væld af gode elastikker i smukke farver. Du kan f.eks. vælge de transparente elastikker, der er fuldstændig usynlige i håret og derved er perfekte til det neutrale hestehale look. Derudover findes de innovative elastikker i farverne sort, brun, neon-grøn, neon-pink og skrig-orange. Hårelastikkerne giver en ekstra holdbar hestehale eller håropsætning, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret.

Med LYXO’s innovative hårelastikker ønsker du aldrig mere at bruge dine gamle elastikker igen!

Besøg producentens hjemmeside: LYXO