TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Mad Beauty er en international virksomhed
bestående af kreative og passionerede
medarbejdere, for hvem fest, farver og
skønhed er nøgleord. Mad Beauty er et
univers af anderledes og sjove skønheds-
produkter, der gør en glad og smuk.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MAD BEAUTY

Mad Beauty kosmetik

Serious about making cosmetics fun

Mad Beauty er et kreativt univers af skønne kosmetikprodukter, der tilgodeser alle behov og anledninger. Produkterne kommer i kreative og farverige emballager, der gør en glad og smuk!

Historien om Mad Beauty

Mad Beauty er et internationalt brand, der producerer sjove og anderledes kosmetikprodukter til enhver smag. Mad Beauty befinder sig i et kreativt univers og har smag for sjovt design. De passionerede og kreative medarbejdere arbejder på højtryk for at skabe anderledes skønhedsprodukter, der er den perfekte gave eller ideel til at pifte hverdagen lidt op. Den innovative kosmetiklinje går hverken på kompromis med kvalitet, design eller funktionalitet. Hvem siger, at skønhed ikke kan være sjov og farverig?

Mad Beauty produkterne

Mad Beauty sortimentet dækker over et væld af skønne og sjove produkter, der tilgodeser alle behov for skønhed. Den innovative produktlinje tæller alt lige fra sjove små spejle, neglefiler, neglelakker og cremer til skønne og farverige lipgloss, der klæder alle læber og er nemme at have med ”on the go”.

Mad Beauty bestsellere

I Mad Beauty universet med mange finurlige kosmetikprodukter er de bedst sælgende produkter Mad Beauty Sew Lippy Lip Gloss Strawberry, Mad Beauty Button Lip Gloss Strawberry og Mad Beauty Button Lip Gloss Vanilla. Mad Beauty Sew Lippy Lip Gloss Strawberry er en smuk lipgloss, der kommer i en sjov spoleformet æske. Den skønne lipgloss sikrer en blank finish, der skaber smukke og skinnende læber. Lipglossen har en skøn duft af jordbær. Mad Beauty Button Lip Gloss Strawberry er en lipgloss, der kommer i en sjov og anderledes, knapformet æske. Den uimodståelige duft af jordbær gør læberne indbydende og giver et kærligt strejf af sødme. Lipglossen er baseret på en formel med et væld af plejende ingredienser, der efterlader læberne skinnende og bløde. Mad Beauty Button Lip Gloss Vanilla er en skøn lipgloss, der kommer i en sølvfarvet, knapformet æske. Den innovative lipgloss er beriget med ingredienser, der sikrer en velplejet finish. Lip Gloss Vanilla har en sød duft af vanilje.

Ønsker du sjove, kreative og velduftende skønhedsprodukter, er Mad Beauty det ideelle valg for dig!

VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned