Magnitone

Magnitone har på blot få år formået at revolutionere skønhedsbranchen med udvalget af rensebørster til alle hudtyper. Magnitones sortiment er synonym med høj kvalitet og synlige resultater. Et musthave!

2 produkt(er)

We LOVE beautifully conditioned skin

Magnitone er et internationalt brand, der har vundet flere priser på den internationale arena. Brandet er bygget på en filosofi om, at det skal være nemt for alle at opretholde en sund hud, hvilket afspejler sig i produkterne – der desuden leverer banebrydende resultater.

Historien bag Magnitone

Magnitone er et internationalt brand, der blev etableret i år 2013 af de to iværksættere, David Randall og Asher Nathan. De to unge drenge skabte Magnitone, fordi de havde et ønske om at præge skønhedsindustrien med banebrydende teknologi. De forlod derfor deres respektive karrierer for at forfølge deres drøm om at revolutionere skønhedsbranchen, hvilket man må sige, at de har lykkedes med. På blot få år er Magnitone nemlig blevet en kæmpe succes takket være skabernes viden og indsigt i faget.

Magnitone produkterne

Magnitone dækker over et velovervejet produktsortiment, der leverer badebrydende resultater. Produkterne i Magnitone sortimentet er desuden skabt på en filosofi om, at det skal være nemt for alle at opretholde en smuk hud, og de er således udviklede til en hektisk hverdag, hvor man ikke nødvendigvis har oceaner af tid til at gennemføre en kompliceret renserutine. Især Magnitones ansigtsbørste har gjort sig bemærket på den internationale arena, og i 2015, blot to år efter, virksomheden blev stiftet, vandt den en guldmedalje ved Pure Beauty Awards. Derudover dækker sortimentet over den innovative – og tilmed elektroniske – makeupbørste, der tager makeup-looket til helt nye højder. Man kan således sige, at alle produkterne i Magnitones sortiment bygger på avanceret teknologi samt ønsket om at tilbyde noget ud over det sædvanlige.

Magnitone bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Magnitones produktsortiment er den prisvindende ansigtsbørste, Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush, der lynhurtigt renser huden i dybden. Rensebørsten exfolierer og stimulerer desuden huden, der efterlades med en ren og klar finish. I sortimentet findes desuden forskellige børstehoveder til rensebørsten, hvorfor alle hudtyper imødekommes. Lige i hælene på ansigtsbørsten kommer Magnitone BlendUp Vibra-Sonic Makeup Blending Brush – en innovativ, vibrerende makeupbørste, der skaber en fejlfri finish. Perfekt til dig, der ønsker at tage dit look til et helt nyt niveau.

De unikke produkter fra Magnitones sortiment giver dig kvalitet af øverste skuffe, og de skaber desuden resultater, der er synlige for det blotte øje!

Besøg producentens hjemmeside: Magnitone