LIGE NU: Spar 100 kr. på 4 creme fra Ole Henriksen- Se hvilke & shop her

Makeup Revolution

Makeup Revolution har revolutioneret hele makeupbranchen med innovative produkter, der er skabt af passionerede sjæle. Makeup Revolutions sortiment spænder over en bred vifte af makeup produkter, der gør skønhed nem at opnå.

1 til 36 af 103

Side

af 3

Side

af 3

Experts in beauty & makeup

Makeup Revolution er et internationalt brand, der producerer makeup for alle. Sortimentet dækker over et væld af makeupprodukter til kvinden, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen, der tilmed er til at betale.

Historien bag Makeup Revolution

Makeup Revolution er et internationalt brand, der har mere end 27 års erfaring inden for kosmetikbranchen. Virksomheden har specialiseret sig i at producere alverdens makeup til kvinden, der elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv. Filosofien bag virksomheden er, at makeup skal være for alle, hvorfor virksomhedens sortiment byder på en lang række makeup produkter, der tilmed er til at betale.

Makeup Revolution produkterne

Makeup Revolution sortimentet spænder over en lang række af makeupprodukter, der følger med nutidens trends samt sæsonens hotteste farver. Sortimentet byder på alt lige fra øjenskygger i alle farvepalettens nuancer, skønne lipglosses, der er perfekte både til hverdag og fest til de populære contour sæt, der gør det muligt at skabe et skarpt og beundringsværdigt look, som alle drømmer om.

Makeup Revolution bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Makeup Revolution serien er Amazing Lipgloss Nude Shimmer – en lyserød og funklende lipgloss, der giver læberne en smuk, lyserød farve samt en glansfuld finish. Lige i hælene på Amazing Lipgloss kommer Makeup Revolution Baked Eyeshadow Pure & Innocent, der er en æske bestående af fem flotte mineral-øjenskygger. De flotte øjenskygger har en silkeagtig konsistens, der gør dem nemme at anvende samt perfekte at tone ud eller opbygge for et flot look.

Ønsker du at kunne skifte imellem forskellige makeuplooks, er Makeup Revolutions udvalg af makeup – der tilmed er til at betale – det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Makeup Revolution