Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Mane 'n Tail

Mane ‘n Tail er et legendarisk brand, der producerer fantastiske hud- og hårplejeprodukter. Mane ’n Tail har vundet adskillige priser gennem tiden og er det foretrukne brand blandt fans og superstjerner verden over.

8 produkt(er)

Hair care solutions for longer, stronger, fuller, thicker hair

Mane ’n Tail er et prisvindende brand, der skaber enestående hårplejeprodukter elsket og anerkendt af fans og superstjerner verden over.

Historien om Mane ’n Tail

Historien om Mane ‘n Tail er en af de mere utraditionelle inden for hårplejeindustrien. I 1970’erne udviklede amerikaneren Devon B. Katzev en shampoo og balsam specielt til udstillingsheste. Målet var, at de skulle fremstå med de mest velplejede, glansfulde manker og haler. Rygtet om Katzevs unikke plejeprodukter spredte sig med stor fart, og de blev hurtigt et hit blandt folk i hestebranchen. Og så skete der noget - folk fandt ud af at både shampooen og conditioneren virkede helt fantastisk på menneskehår. Hemmeligheden var ude, og historien om en legendarisk hårplejeserie var født.

Mane ’n Tail produkterne

I dag, flere årtier senere, indeholder alle hårplejeprodukter i Mane ’n Tails sortiment samme originale formel som i starten. Selv flaskerne har samme design, og det eneste der er ændret, er pH-værdien, for at produkterne egner sig optimalt til brug af mennesker. Produktserierne fra Mane ’n Tail har vundet adskillige priser gennem tiden, og senest i 2014 vandt Mane ’n Tail en Cosmopolitan Hair Award.

Mane ’n Tail sortimentet

Sortimentet fra Mane ’n Tail dækker over serier med shampoo og balsam. De findes i den klassiske og mest kendte variant, hvor shampooen foruden at rense skånsomt også indeholder plejende ingredienser. Sammen med den plejende balsam efterlades håret med en sund og glansfuld finish. Derudover findes der serier til stort set alle behov, så alle kan nyde godt af Mane ’n Tails plejende egenskaber. Mane ’n Tail laver desuden den enestående håndcreme Hoofmaker, der tilfører intens fugt til huden samt virker styrkende på neglene.

De absolutte Mane ’n Tail bestsellere

Mane ’n Tail har gået sin sejrsgang verden over, og i dag står superstjernerne nærmest i kø for at få lov til at lovprise hårplejeserierne. Blandt de bedst sælgene produkter finder man de originale Mane ’n Tail Shampoo og Conditioner. Håret får tilført intens pleje, og resultatet er skinnende blanke lokker fulde af sundhed.

Ønsker du også at tæmme dine viltre lokker, vil du ikke fortryde at lade Mane ’n Tail være den serie, der giver dit hår et sundt og glansfuldt look!

Besøg producentens hjemmeside: Mane`n Tail

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik