Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
MaskerAide er en international virksomhed, der
producerer unikke og skønne ansigtsmasker
inspireret af den glamourøse livsstil. Masker-
Aide maskerne kommer i forskellige varianter
til enhver anledning.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MASKERAIDE

MaskerAide ansigtsmasker

Command the spotlight with MaskerAide

MaskerAide er en international virksomhed, der producerer unikke ansigtsmasker til enhver lejlighed. MaskerAide ansigtsmaskerne kommer i forskellige varianter, der tilgodeser alle behov.

Historien om MaskerAide

MaskerAide er et internationalt brand med et passioneret team bag sig, der er besat af skønhed og jet-set livsstilen. Dette afspejler sig i de anderledes og skønne ansigtsmasker. Den blonde MaskerAide pige er en fiktiv person inspireret af en af de originale grundlæggere, der har en forkærlighed for skønhed og en ”fabolous lifestyle”. MaskerAide ansigtsmaskerne giver et glimt ind i den glamourøse livsstil og er det perfekte valg for kvinden, der kan lide at gøre noget ud af sig selv.

MaskerAide produkterne

MaskerAide råder over et univers af unikke og skønne ansigtsmasker, der gør huden uimodståelig, blød og smuk. Filosofien bag MaskerAide er at skabe produkter, der tilgodeser kvindens behov for optimal skønhed - og tilmed på en sjov og underholdende måde. Hvad enten man er alene eller sammen med veninderne, er MaskerAides skønne ansigtsmasker den perfekte vej til en sjov aften. Hver ansigtsmaske er specielt udviklet til den glamourøse kvindes forskellige gøremål - hvad enten det er en stille filmaften med veninderne eller en vild ”girls night out”.

MaskerAide bestsellere

Blandt de bedst sælgende produkter i MaskerAides produktlinje ligger Detox Diva og I Don’t Wanna Grow Up. MaskerAide Detox Diva er en exfolierende ansigtsmaske, der skånsomt renser huden og fjerner døde hudceller. Den effektive ansigtsmaske tilfører fugt og pleje til huden og efterlader en smuk og velplejet finish. MaskerAide I Don’t Wanna Grow Up er, som navnet antyder, en opstrammende ansigtsmaske, der har en effektiv anti-age effekt. Den unikke maske udvisker fine linjer og tilfører intensiv pleje. I Don’t Wanna Grow up sikrer, at huden efterlades med en ungdommelig glød, man kun tør drømme om.

Drømmer du om en smuk og velplejet hud, er MaskerAides produktlinje det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: MaskerAide
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned