Matrix

Matrix har siden 1980 skabt fantastiske hårpleje- og stylingprodukter. Matrix’s sortiment dækker alt lige fra shampoo og balsam til hårspray og saltvandsspray, der sikrer smukt og velplejet hår.

1 til 36 af 56

Side

af 2

Side

af 2

Imagine all you can be

Matrix er et prisvindende brand, der siden 1980 har sikret velplejede lokker med sit enestående samt vidtspændende sortiment af hårpleje og stylingprodukter.

Historien om Matrix

Matrix blev grundlagt i 1980 af det amerikanske frisør-ægtepar, Arnie og Sydell Miller. Virksomheden byggede videre på en forretning skabt af Arnie Sydell nogle år tidligere og som producerede både hårfarve samt kunstige øjenvipper. De ønskede at lægge mere fokus på hårplejeprodukter, og på den baggrund opstod Matrix. Virksomhedens mål var at skabe professionel hårpleje af høj kvalitet samt med en stor produktportefølje. Succesen har fulgt ægteparret igennem årene, og i dag er virksomheden en stærk spiller med hårplejeprodukter verden over.

Matrix’ succes

At Matrix har succes, ses også på det overvældende antal priser, som brandet har modtaget gennem årene. Kendetegnet for priserne er, at det både er professionelle samt skønhedsredaktører og forbrugere, der gang på gang kårer Matrix som de bedste produkter inden for et utal af kategorier. Tydeligt er det, at Matrix har formået at ramme plet både i frisørernes og de private forbrugeres behov.

Matrix produkterne

Matrix’ produktserier dækker vidt over både pleje og styling. Matrix Biolage er brandets mest naturlige serie med underserier til enhver hårtyper samt ethvert behov. De naturlige ingredienser er i højsædet, og kigger man på ingredienslisten, finder man blandt andet aloe vera og hvedeproteiner. Matrix Total Results er en serie, der ligeledes giver pleje af høj kvalitet, og som giver øjeblikkelige samt mærkbare resultater. Matrix Vavoom er stylingprodukter i den klassiske forstand, der holder håret på plads med effektive hårlakker samt skaber volumen ved hjælp af enestående hårskumme. Matrix Style Link er nyeste skud på stammen og er en nytænkning af stylingserien Matrix Design Pulse.

De førende Matrix bestsellere

Blandt Matrix’ bedst sælgende produkter finder man Matrix Total Results Amplify Shampoo, der er en volumengivende shampoo. Håret afrenses skånsomt og efterlades med et markant mere fyldigt look. En anden bestseller er Matrix Total Results Curl Shampoo, der ligeledes renser skånsomt samt definerer krøller og tæmmer krus. Resultatet er sunde krøller fulde af glans og vitalitet.

Så søger du professionel og alsidig hårpleje, vil du helt sikkert kunne finde dit perfekte match i Matrix’ fantastiske produktsortiment!

Besøg producentens hjemmeside: Matrix