TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Baby Lips er en ny generation af læbepomader,
der på kort tid blevet forbrugernes foretrukne brand.
Det spændende Baby Lips sortiment kommer i et
væld af farver og dufte, der efterlader læberne babybløde.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MAYBELLINE BABY LIPS

Baby Lips læbepomader

En ny generation af læbepomader

Baby Lips er en serie læbepomader i alverdens farver og dufte, der hurtigt har vundet indpas hos forbrugere verden over.

Historien om Baby Lips

Baby Lips er et underbrand af Maybelline New York - en global virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1913. Virksomhedens historie starter med, at den unge kemiker Thomas Willams fandt sig selv i et dilemma. Hans storesøster Maybel var forelsket i en mand, der var forelsket i en anden kvinde. Maybel Williams gjorde sig rigtig til med vaseline på øjenvipper og bryn for at fremhæve dem. Thomas besluttede sig for at hjælpe med at forøge hendes chancer ved at tilføje kulstøv til vaselinen. Dette gjorde vipperne og brynene mørke og mere dramatiske. Sådan blev verdens første moderne mascara til. I 1915 blev Maybel gift med sin mand, og Thomas grundlagde Maybelline, opkaldt efter bruden og produktet, der hjalp hende.

De populære Baby Lips læbepomader

Maybelline er gået fra at være en lille familieejet virksomhed til at blive et af de største makeup-mærker i verden. Den globale koncern producerer i dag mere end 200 kosmetikprodukter, der distribueres i mere end 129 lande verden over. Maybelline kombinerer avancerede formler med tidens trends for at skabe makeup med storby-vibe og energisk stil. Makeupbrandets vision er at opmuntre kvinder til at gøre indtryk, prøve nye looks og vise deres egen personlige stil. Herunder kommer den nye generation af læbepomader ved navn Baby Lips. Baby Lips læbepomader er på kort tid blevet forbrugerens foretrukne brand, og Baby Lips er næsten at finde i enhver piges kosmetikpung.

Baby Lips bestsellere

De bedst sælgende produkter i Baby Lips-sortimentet er Pink Punch, Grape Vine samt Electro Pink Shock. De populære og verdenskendte læbepomader giver masser af fugt og pleje til tørre læber. Baby Lips beskytter og fugter i op til 8 timer og efterlader læberne markant sundere og babybløde efter kun en uges brug. Læbepomaderne fås i en pallette af farver og dufte, så man kan få lige præcis den glansfulde finish, man ønsker.

Med Maybelline Baby Lips efterlades du med fløjlsbløde læber og lige præcis den skønne farve, der passer til din personlige stil!

Besøg producentens hjemmeside: Maybelline Baby Lips
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned