TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Med et nøje udvalgt og effektivt sortiment
tilbyder Mentholatum førstehjælp til tørre og
sprukne læber med salve og læbepomade,
samt silkebløde og velplejede hænder med
den populære Mentholatum håndcreme.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MENTHOLATUM

Mentholatum salve, hånd- og læbepleje

Altid lindring. Altid pleje. Året rundt.

Mentholatum er specialiseret i at udvikle kvalitetsprodukter, der hjælper mod tør hud og tørre læber. Mentholatums produkter giver effektiv og skånsom pleje og lindring til næse, mund og hænder, så huden kan være sund og velplejet året rundt.

Historien bag Mentholatum

Mentholatum har i mere end 100 år udviklet plejeprodukter, siden virksomheden blev grundlagt i 1889 i Wichita, Kansas af idealisten Mr. Albert Alexander Hyde i samspil med flere farmaceuter. Oprindeligt producerede virksomheden medicin og efter 4 års forskning blev den effektive Mentholatum salve til. Salven blev med sine egenskaber til at lindre smerter, kløe, forkølelse og insektbid anbefalet af læger, og lagde kimen til endnu flere lindrende hud- og læbeplejeprodukter. Mentholatum er siden vokset til i dag at være en stor virksomhed med hovedsæde i bl.a. USA og Skotland.

De populære produkter fra Mentholatum

Mentholatum tilbyder effektive produkter, der fremmer hudens sundhed - både læbepomade, salve og håndcreme. Tanken bag Mentholatum er, at man med få, enkle og udvalgte produkter har alt, man behøver i hverdagen for at give hud og læber velvære. Hvad end man foretrækker den populære Mentholatum læbepomade eller Mentholatum salve bliver det ikke lettere at komme tørre, ru og sprukne læber til livs.

Mentholatums bestsellere

Da filosofien bag Mentholatum er, at få produkter rækker vidt, er sortimentet nøje udvalgt frem for stort og bredt. Mentholatums produkter supplerer derfor hinanden godt og ligger alle tæt på hinanden på listen over bestsellerne. Både Mentholatum salve og Mentholatum Lip Balm - som også fås i en sampak med 2 stk - er ægte klassikere. Læbepomaden med den genkendelige duft af menthol forebygger tørre læber og beskytter læberne i al slags vind og vejr, mens de blødgøres og plejes. Mentholatum salve er et all-round vidundermiddel, der er en beskyttende, balsamisk salve, som effektivt blødgør, fugter og lindrer hud og læber. Mentholatum Intensive Hand Cream, der også sælger godt, er er en håndcreme, som giver intensiv pleje til tørre og ru hænder. Cremen absorberes hurtigt og har en skøn frisk duft.

Med de velduftende læbe- og hudplejeprodukter fra Mentholatum er du sikret sunde og bløde læber og hænder året rundt, så du aldrig skal bekymre dig om sprukne læber og ru, tørre hænder igen.

Besøg producentens hjemmeside: Mentholatum
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned