Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Michael Kors

Michael Kors er et internationalt kendt brand, der er kendt for sine glamourøse og tidsløse designs. Michael Kors’ sortiment dækker over eksklusive og velduftende parfumer til kvinder, der er indhyllet i luksus.

8 produkt(er)

The diverse world of Michael Kors

Michael Kors er et internationalt kendt brand fra 1981, der er kendt for sine glamourøse og tidsløse designs. Brandet Michael Kors dækker over eksklusive og velduftende produkter til kvinder og mænd, som ønsker luksus i højeste kvalitet.

Historien om Michael Kors

Brandet Michael Kors blev grundlagt af manden af selvsamme navn i 1981. Michael Kors er en modedesigner fra New York, der er kendt verden over for sit brand. Brandet Michael Kors er kendt for sine glamourøse og tidsløse designs, der i høj grad udstråler eksklusivitet og luksus. Det er et verdenskendt brand, der har vundet utallige priser for sine lækre designs. Brandet indeholder alt parfumer, makeup, accessories, smykker, sko og tøj - alt til kvinder og mænd.

Michael Kors produkterne

Michael Kors’ sortiment dækker over eksklusive parfumer til kvinder og mænd, der er indhyllet i ren luksus og glamour. Parfumerne er med til at understrege kvinder og mænds indre skønhed. Duftene og Michael Kors’ design dedikerer sig til lige fra den ikoniske stil til den moderne eller sofistikerede. Han forsøger at favne en masse mennesker med sine respekterede og luksuriøse produkter.

Michael Kors bestsellers

En af Michael Kors’ bedst sælgende parfumer er Glam Jasmine Eau de Parfum, der er en feminin parfume, som er forførende og vanedannende. Parfumen efterlader en blomsterlig og træagtig duft på huden, der er særdeles opsigtsvækkende. Den er perfekt til den moderne kvinde, som ønsker sig en ny favoritduft. I hælene på Glam Jasmine har vi Rose Radiant Gold Eau de Parfum, der er en feminin parfume, som er charmerende og luksuriøs. Parfumen efterlader en blomsterlig duft på huden, der er særdeles forførende. Den er perfekt til den passionerede kvinde, som ønsker sig en ny yndlingsduft.

Ønsker du at iføre dig en velduftende, eksklusiv duft, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Michael Kors’ parfumer uden tvivl det perfekte valg for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Michael Kors