Milk_shake

Milk_shake har siden 1999 specialiseret sig i at skabe unikke hårprodukter baseret på et mix af naturlige ingredienser og mælkeproteiner. Milk_shakes sortiment tæller alt lige fra shampoo, balsam og hårkure til skyllefarve og stylingprodukter. Billigvoks er autoriseret Milk_shake forhandler.

1 til 36 af 122

Side

Side

Enhance and maintain the natural beauty of hair

Milk_shake er et anerkendt brand, der producerer naturlige hårprodukter baseret på et væld af naturlige og effektive ingredienser. Produkterne skaber en intens og uimodståelig blødhed i håret.

Historien om Milk_shake

Milk_shake er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1999 med det formål at skabe professionelle salonprodukter til overkommelige priser. Virksomheden er inspireret af det italienske mind-set, der hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Milk_shakes mission er at skabe hårprodukter baseret på naturens kraft og kilde til naturlige ingredienser.

Milk_shake produkterne

Milk_shake dækker over et sortiment af naturlige hårprodukter, der er baserede på ingredienser fra blandt andet frugter og mælkeproteiner. Milk_shakes produktlinje består af hårprodukter, der skaber fantastiske resultater og efterlader håret silkeblødt og velplejet - hver gang. Hos Milk_shake findes hårplejeprodukter til alle behov, uanset om det er til krøller, farvet hår, silvershampoo eller hovedbundsproblemer som skæl og irritation, hårtab eller fedtet hovedbund. Sortimentet dækker både shampoo, balsam, hårkure, hovedbundsbehandling, leave-in behandlinger, skyllefarve samt stylingprodukter, der sikrer den helt rette finish og holder frisuren på plads.

Milk_shakes bestsellere

Blandt Milk_shakes bestsellere findes blandt andet den yderst populære Silver Shine Conditioning Whipped Cream, der er en cremet leave-in silverskum, som bekæmper uønskede gule toner i blondt og grå hår. Leave-in behandlingen giver håret en ren og klar farve med en kølig tone og tilfører samtidig intens fugt og pleje, så håret efterlades med et uimodståeligt, glansfuldt og silkeblødt resultat med øget vitalitet. Endnu et af de bedst sælgende produkter er Milk_shake Integrity Incredible Oil - en genopbyggende olie, der virker intensivt til at forebygge og modvirke spaltede spidser. Med et boost af næring styrker olien hårstråene i dybden for en mere modstandsdygtig finish, så håret efterlades silkeblødt, krusfri og super nemt at rede ud. Den prisvindende leave-in spray Incredible Milk 12 Effects, som forbedrer hårets tilstand på 12 måder, er også på listen over bestsellere fra Milk_shake.

Drømmer du om smukt og velplejet hår med en fantastisk blødhed og strålende hårfarve, er Milk_shakes naturlige hårprodukter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Milk_shake