TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Milk_shake har siden 1999 specia-
liseret sig i at skabe unikke hår-
produkter baseret på et mix af naturlige
ingredienser og mælkeproteiner.
Milk_shakes sortiment tæller alt lige
fra shampoo, balsam og hårkure.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MILK_SHAKE

Milk_shake hårprodukter med naturlige ingredienser

Enhance and maintain the natural beauty of hair

Milk_shake er et anerkendt brand, der producerer naturlige hårprodukter baseret på et væld af naturlige og effektive ingredienser. Produkterne skaber en intens og uimodståelig blødhed i håret.

Historien om Milk_shake

Milk_shake er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1999 med det formål at skabe professionelle salonprodukter til overkommelige priser. Virksomheden er inspireret af det italienske mind-set, der hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Milk_shakes mission er at skabe hårprodukter baseret på naturens kraft og kilde til naturlige ingredienser.

Milk_shake produkterne

Milk_shake dækker over et sortiment af naturlige hårprodukter, der alle er baserede på ingredienser fra blandt andet frugter og mælkeproteiner. Milk_shakes produktlinje består af hårprodukter, der skaber fantastiske resultater og efterlader håret silkeblødt og velplejet - hver gang.

Milk_shakes bestsellere

Blandt Milk_shakes bestsellere finder man blandt andet den populære Whipped Cream Leave-In Foam. Den blødgørende leave-in balsam plejer og fugter håret i dybden, så det efterlades med et uimodståeligt, glansfuldt og silkeblødt resultat. Balsammens innovative formel med panthenol sikrer smukt og velplejet hår. Solsikkeolie og guar-gummi har en blødgørende effekt samt modvirker statisk elektricitet, så håret altid fremstår fra dets bedste side.

Drømmer du om smukt og velplejet hår med en fantastisk blødhed, er Milk_shakes naturlige hårprodukter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Milk_shake
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned