Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Mont Blanc

Montblanc er et verdenskendt luksus brand, der producerer enestående parfumer. Kun den fineste og mest eksklusive duft rammer Montblancs unikke parfumeflakoner. Montblanc er duften af stilren elegance!

1 til 36 af 54

Side

af 2

Side

af 2

Mont Blanc - The creation of an extraordinary fragrance

Mont Blanc er et succesrigt luksuriøst tysk brand, mest kendt for sine eksklusive skrivepenne, men I særdeleshed også for de enestående, elegante parfumer.

Historien bag Mont Blanc

Det internationale succesrige tyske firma Mont Blanc blev grundlagt i 1906 af August Eberstein og Alfred Nehemias. Mont Blanc fremstillede frem til 1977 udelukkende eksklusive skrivepenne. I 1977 blev virksomheden overtaget af luksus firmaet dunhill, hvorefter ure, parfumer, smykker, briller og lædervarer blev tilføjet sortimentet hos Mont Blanc. Samtidig blev skrivepenne i den lavere prisklasse droppet, så Mont Blanc i dag er synonym med kun det ypperligste og mest luksuriøse.

De populære Mont Blanc produkter

De eksklusive skrivepenne fra Mont Blanc udkommer ofte kun i limited editions udsmykket med diamanter, rubiner, ædelstene og 18K guld. Når et statsoverhoved verden over underskriver et vigtigt dokument er det typisk en eksklusiv skrivepen fra Mont Blanc, der anvendes. Parfumerne fra Mont Blanc er fremstillet med samme elegance og luksuriøsitet som skrivepennene. Kun den fineste og mest eksklusive duft rammer Mont Blancs unikke parfumeflakoner.

De bedst sælgende Mont Blanc parfumer

Mont Blancs absolutte bestseller er Mont Blanc Legend Eau de Toilette. Legend er en maskulin parfume, der afspejler det elegante og eksklusive ved brandet Mont Blanc.
Legend fra Mont Blanc er duften af stilren elegance - en uforglemmelig duft, der udstråler selvsikkerhed og styrke.
Duften er en perfekt blanding mellem det frugtige, friske og krydrede, med noter af citrus, bergamot, jasmin og sandeltræ.

Ønsker du at iføre dig en luksuriøs duft, der giver dig en følelse af stilren elegance, er Mont Blancs parfumer uden tvivl det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Mont blanc

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik