Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Montage Jeunesse er en serie ansigts-
masker, der er baserede på naturlige og
økologiske ingredienser. Montage Jeunesse
- også kendt som 7th Heaven - skaber en
naturlig følelse af skønhed og velvære.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MONTAGNE JEUNESSE

Montagne Jeunesse ansigtsmasker

….We discovered mountain energy spring water and created 7th Heaven….

Montagne Jeunesse er et veletableret brand, der producerer ansigtsmasker baseret på naturlige og økologiske ingredienser til alle aldre.

Historien om Montagne Jeunesse

Montagne Jeunesse (også kendt under navnet 7th Heaven) er et velkendt brand, der blev etableret i 1985 af Greg Butcher. Butchers mission har siden begyndelsen været at skabe naturlige skønhedsprodukter med minimal indvirkning på miljø og dyreliv. På baggrund af Butchers passion for rene og miljøvenlige produkter, har virksomheden i dag skabt et brand, der er verdenskendt for de populære og naturlige ansigtsmasker.

Montagne Jeunesse produkterne

Montagne Jeunesse dækker over et bredt sortiment af unikke ansigtsmasker med forskellige funktioner. De skønne masker fra Montagne Jeunesse tilgodeser alle former for hudtyper og hudproblemer og kan dermed anvendes af alle. Ansigtsmaskerne er baseret på en innovativ formel, der effektivt renser og genopfrisker huden, så den efterlades blød og velplejet. De naturlige ansigtsmasker er udviklet på baggrund af vegetarianske standarder med naturlige og økologiske ingredienser, der skånsomt sikrer et effektivt resultat. 7th Heaven maskerne skaber en naturlig følelse af skønhed og velvære.

Montagne Jeunesse bestsellere

Blandt Montagne Jeunesse’s bestsellere finder man Blemish Mud Masque, Cucumer Peel Off Masque og Passion Peel Off Masque. Blemish Mud Masque er en dybderensende ansigtsmaske, der fjerner alle urenheder fra huden i ansigtet. Masken har en en lindrende effekt på hudirritation samt tilfører masser af fugt og pleje til huden. Cucumber Peel Off Masque er en genopfriskende peel-off maske, der renser samt genopfrisker huden. Ansigtsmasken efterlader huden med en fin og blød finish. Passion Peel Off Masque er en peel-off maske, der effektivt renser huden fri for urenheder. Masken peeler døde hudceller væk, så huden efterlades silkeblød med en strålende glød.

Drømmer du om en ren og velplejet hud, er ansigtsmaskerne fra Montagne Jeunesse det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Montagne Jeunesse
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned