BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

Moser

Moser er et tysk brand, der producerer elektronik- produkter med fokus på innovation og kvalitet. Moser er særlig kendt for professionelle hårtrimmere og skægtrimmere, der skaber flotte resultater hver gang.

16 produkt(er)

Innovation made in Germany

Moser er inkarnationen af tysk effektivitet og et verdenskendt brand, der sætter en ære i at have ”Made in Germany” printet på hvert eneste produkt.

Historien om Moser

Moser er et verdenskendt brand, der har over 50 års erfaring i at producere professionelle samt slidstærke trimmere til hår og skæg. Moser blev grundlagt i 1947 af Kuno Moser, der sammen med sine 20 medarbejdere producerede forskellige elartikler. I 1950’erne begyndte Moser at fremstille elektroniske barbermaskiner og trimmere af høj kvalitet, hvilket de den dag i dag stadig udmærker sig i. I 1995 fusionerer Moser med amerikanske Wahl. Firmaet har dog stadig base i det tyske, nærmere bestemt i det naturskønne Schwarzwald. Hvad der startede med Kuno Moser og 20 medarbejdere i 1947 er nu et halvt årti senere vokset til 2000 medarbejdere og en stor koncern, der sælger trimmere til professionelt brug.

Moser produkterne

Hemmeligheden bag Mosers succes er deres store passion for at udvikle og afprøve nye produkter. Moser forbedrer konstant deres hårtrimmere og klippere for at finde frem til det allerbedste værktøj til at klippe hår og skæg. Moser ønsker at gøre hårklipningen så simpel som muligt ved netop at udvikle trimmere og hårklippere, der virker. Sammen med et hold af eksperter skaber virksomheden innovative og gennemtestede produkter.

Mosers bestsellere

Moser producerer en bred vifte af elartikler - herunder føntørrere, glattejern og selvfølgelig trimmere samt hårklippere, hvilke brandet er verdenskendt for. Et af de bedst sælgende produkter er Moser ChroMini Pro - en mini-trimmer med en lang batteritid, der er ideel til kant- og præcisionstrimning. ChroMini Pro Trimmer har et ergonomisk design og vejer kun 130 g. Den er støjsvag samt meget let at anvende og rengøre. Med det 32 mm rustfri stålskær samt den medfølgende afstandskam trimmer den effektivt både hår og skæg. ChroMini Pro er ligesom Mosers andre trimmere et gennemtænkt og gennemtestet produkt, der virker upåklageligt.

Med en trimmer fra Moser er du sikker på at få et succesfuldt og professionelt resultat ved hver eneste trimning!

Besøg producentens hjemmeside: Moser