Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Mr. Ducktail producerer ægte retropomader,
der er ideelle til at skabe det perfekte rock-
abilly-look. Mr. Ducktail’s sortiment består
af forskellige hårvokse, der alle er inspi-
rerede af 1950’ernes glansfulde frisurer.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MR. DUCKTAIL

Mr. Ducktail pomade

Rock and roll motherkutter

Mr. Ducktail er ægte retrostil fra indhold til emballage, og brandet sikrer altid det perfekte rockabilly-look.

Historien om Mr. Ducktail

Eventyret om Mr. Ducktail startede, da 16-årige Vince Ray drømte om at blive frisør og derefter tog turen fra Frankrig til Hamburg i Tyskland for at udleve drømmen. Ambitionerne var høje, og i 2001 flyttede han tilbage til Frankrig for at åbne sin egen salon i Toulouse. Efter et par år lukkede han den igen for at slå sig sammen med sin kone, Miss Betty, der i mellemtiden havde åbnet sin egen pin-up salon. Endnu en drøm opstod, nemlig tanken om at flytte til London for at åbne den ultimative retro-salon. I 2008 blev drømmen til virkelighed, da Mr. Ducktail og Miss Betty åbnede frisørsalonen “It’s Something Hell’s” på Kingly Court i London. Blot 12 måneder senere kårerede TIME OUT Magazine salonen som den bedste retro-salon i London.

Mr. Ducktail produkterne

Idéen til Mr. Ducktails egen pomade opstod, da Vince Ray ønskede at skabe sin helt egen hårvoks. Han kontaktede Ariland, der producerer de kendte Hairgum-hårvokse, og begge parter var enige om, at et samarbejde skulle etableres. Resultatet blev Mr. Ducktail Hair Styling Pomade - en pomade, der tilfører medium hold til frisuren samt giver en flot glansfuld finish. Pomaden kommer i en flot metaldåse med grafisk design af Vince Ray for den fulde Mr. Ducktail-oplevelse. Hair Styling Pomade blev hurtigt et hit blandt Rockabilly-elskere verden over, og pomaden er en klar bestseller.

Er du rock and roller eller fan af 1950’ernes glansfulde looks, er Mr. Ducktail Hair Styling Pomade det ultimative valg for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned