Murray’s

Murray’s er et amerikansk brand, der siden 1925 har produceret klassiske hårpomader. Murray’s sortiment består af ikoniske hårvokse, der skaber masser af hold til frisuren samt en flot, glansfuld finish.

4 produkt(er)

Quality hair care products since 1925

Murray’s er et verdenskendt brand, der siden 1925 har solgt klassiske hårpomader med ekstra hold og flot glans - og fulde af kvalitet.

Historien om Murray’s

Murray’s blev grundlagt i 1925, da C. D. Murray begyndte at producere og sælge hårplejeprodukter fra sin frisørsalon i Chicago, USA. Virksomheden slog sig hurtigt fast som en stor spiller i frisørbranchen, og i 1949 blev Murray’s opkøbt af en apoteker fra Detroit-området. Apotekeren hed Harry Berlin, og han fortsatte forretningen i samme ånd i tæt samarbejde med Murray-familien. I dag er Murray’s en verdensomspændende virksomhed, der med stor succes sælger sine ikoniske hårpomader i alle verdenshjørner.

Murray’s produkter

Filosofien hos Murray’s har været klar helt fra starten, og de tilskriver deres fortsat store succes, at de ikke har mistet fokus undervejs. Virksomheden er funderet i viljen til at skabe de hårplejeprodukter, forbrugerne efterspørger, til en fornuftig pris. Ærlighed og integritet er nøgleord i Murray’s, der altid behandler medarbejdere fair samt med respekt for de gamle dyder, som i C. D. Murray’s tid.

Murray’s bestsellere

I Murray’s produktsortiment finder man blandt andet den klassiske og nærmest ikoniske hårpomade, Superior Hair Dressing Pomade. Hårvoksen er en pomade, der tilfører ekstra stærkt hold til frisuren samt giver en skinnende blank finish. Det er ikke underligt, at Superior Hair Dressing Pomade er Murray’s topsælgende produkt. Murray’s produktrække byder også på Edgewax, der er en unik kombination af en hårvoks og en hårgelé. Hårvoksen giver ekstra kraftigt hold uden at klistre eller efterlade tørre, hvide flager i håret. Frisuren får desuden en flot glansfuld finish.

Er du til klassikere, der holder, er Murray’s hårpomader lige noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Murray´s