Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Murray’s er et amerikansk brand, der
siden 1925 har produceret klassiske
hårpomader. Murray’s sortiment består
af ikoniske hårvokse, der skaber masser
af hold til frisuren samt en flot, glansfuld
finish.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MURRAY'S

Murray’s pomade

Quality hair care products since 1925

Murray’s er et verdenskendt brand, der siden 1925 har solgt klassiske hårpomader med ekstra hold og flot glans - og fulde af kvalitet.

Historien om Murray’s

Murray’s blev grundlagt i 1925, da C. D. Murray begyndte at producere og sælge hårplejeprodukter fra sin frisørsalon i Chicago, USA. Virksomheden slog sig hurtigt fast som en stor spiller i frisørbranchen, og i 1949 blev Murray’s opkøbt af en apoteker fra Detroit-området. Apotekeren hed Harry Berlin, og han fortsatte forretningen i samme ånd i tæt samarbejde med Murray-familien. I dag er Murray’s en verdensomspændende virksomhed, der med stor succes sælger sine ikoniske hårpomader i alle verdenshjørner.

Murray’s produkter

Filosofien hos Murray’s har været klar helt fra starten, og de tilskriver deres fortsat store succes, at de ikke har mistet fokus undervejs. Virksomheden er funderet i viljen til at skabe de hårplejeprodukter, forbrugerne efterspørger, til en fornuftig pris. Ærlighed og integritet er nøgleord i Murray’s, der altid behandler medarbejdere fair samt med respekt for de gamle dyder, som i C. D. Murray’s tid.

Murray’s bestsellere

I Murray’s produktsortiment finder man blandt andet den klassiske og nærmest ikoniske hårpomade, Superior Hair Dressing Pomade. Hårvoksen er en pomade, der tilfører ekstra stærkt hold til frisuren samt giver en skinnende blank finish. Det er ikke underligt, at Superior Hair Dressing Pomade er Murray’s topsælgende produkt. Murray’s produktrække byder også på Edgewax, der er en unik kombination af en hårvoks og en hårgelé. Hårvoksen giver ekstra kraftigt hold uden at klistre eller efterlade tørre, hvide flager i håret. Frisuren får desuden en flot glansfuld finish.

Er du til klassikere, der holder, er Murray’s hårpomader lige noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Murray´s
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned