Nashi Argan

Nashi Argan er miljøvenlige, naturlige og eksklusive hårplejeprodukter. Det skønne sortiment fra Nashi Argan tæller produkter, der tilgodeser kvindens behov for lækkert og sundt hår.

3 produkt(er)

Love for hair and nature

Nashi Argan er et italiensk brand, der producerer økologiske og miljøvenlige hårprodukter tilsat argan olie – et vaskeægte mirakelmiddel til lokkerne.

Historien bag Nashi Argan

I Italien er de ikke kun berømte for deres kulinariske evner, men også for deres kunnen inden for skønhedsverdenen, og dette er det italienske brand, Nashi Argan, et bevis på. Nashi Argan er en anerkendt producent af økologiske og miljøvenlige hårplejeprodukter, der imødekommer hårets behov for ultimativ pleje. Filosofien bag virksomheden er at skabe produkter, der afspejler lidenskab, kvalitet og effektivitet. Resultatet er naturlig og økologisk hårpleje, der giver en fantastisk og uimodståelig blødhed – og hvem drømmer ikke om det?

Nashi Argan produkterne

Nashi Argan dækker over et veloverovervejet sortiment af virkningsfulde plejeprodukter, der yder det absolut bedste for håret. Nashi Argan produkterne er kendetegnet ved en berusende duft af argan-olie, der, med søde og krydrede noter, efterlader den skønneste og mest forførende duft i håret. Ikke alene har argan-olie en skøn duft, men olien har også et væld af virkninger på håret, der efterlades med en fantastisk blødhed samt en glansfuld og velplejet finish.

Nashi Argan bestsellere

Det bedst sælgende produkt i serien er Nashi Argan Oil – en miljøvenlig hårolie, der tilfører masser af fugt og pleje til håret, der efterlades med en fantastisk blødhed. Hårolien har desuden en varmebeskyttende virkning, der bevirker, at varmeskader undgås under styling af håret. Lige i hælene på Nashi Argan Oil kommer Deep Infusion Mask, der er en intenst plejende hårkur, der eliminerer samt beskytter imod frizz for et velplejet og silkeblødt resultat.

Ønsker du at forkæle dit hår med argan-olie – de reneste mirakel-dråber, er Nashi Argans hårplejeprodukter det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Nashi Argan