Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

Natrol Gummies er et amerikansk brand, der producerer
kosttilskud til voksne og børn i allerhøjeste kvalitet.
Natrol Gummies dækker over et sortiment af forskellige
typer velsmagende vitamin-gummies, der fremmer
folks sundhed.

4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM NATROL GUMMIES

Natrol Gummies

Improve human health worldwide

Natrol Gummies er et amerikansk brand fra 1980, der producerer kosttilskud til kvinder, mænd og børn i allerhøjeste kvalitet. Natrol Gummies dækker over et sortiment af velsmagende vitamin-gummies, der fremmer folks sundhed hele verden over.

Historien bag Natrol Gummies

Natrol blev grundlagt af Elliott Balbert i 1980 med passionen om at skabe kvalitetsrige og innovative produkter til at forbedre folks sundhed verden og livskvalitet. Natrol startede som et kosmetikbrand og har hen over årene udviklet sig til at blive et anerkendt brand, som leverer vitaminer, mineraler og kosttilskud af god kvalitet. I 2018 har Natrol udviklet sig til at producere vitamin-gummies med egenskaber som almindelige vitaminpiller, men smag og konsistens som slik.

Natrol Gummies produkterne

Natrol Gummies sortiment dækker over multivitaminer til børn, mænd og kvinder, melatonin-vitaminer og hår, hud og negle vitaminer. Alle disse vitaminer er kamufleret som velsmagende vingummier, som er nemme at tygge for både voksne og børn. De smager dejligt af frugt uden den trælse smag af vitaminpiller. Natrol Gummies indeholder blot naturlige farve- og smagsstoffer, der er udledt af frugt og grønt. samt er vegetariske og gelatinefri. Hele sortimentet er fri for kunstige sødemidler, konserveringsmidler og smags- og farvestoffer.

Natrol Gummies’ bestsellers

En af Natrol Gummies’ bestsellers er Kids Multi, der er en bøtte med 90 multivitamin-gummies, som giver børn den næring, de har brug for. Multivitaminerne tilfører vigtige plantebaserede vitaminer og næringsstoffer til at holde kroppen sund og i balance. De har en skøn bær-, kirsebær- og grapesmag, der er med til at gøre, at man ikke skal gå på kompromis med smagen for at få god kvalitet. Et andet af Natrol Gummies’ bedstsælgende er Hair, Skin & Nails, som er en æske med 90 smagfulde vitamin-gummies, der er specielt udviklet til at vedligeholde og styrke hår, hud og negle indefra og ud. Disse vitamin-gummies giver de bedste forudsætninger for øget vækst og sørger for, at hår, hud og negle bliver sunde og stærke. Hair, Skin & Nails smager dejligt af hindbær.


Med Natrol Gummies’ kosttilskud er du sikret velsmagende vitaminer af høj kvalitet, der gør det nemt og sjovt at fremme din krops sundhed.
Besøg producentens hjemmeside: natrol.com
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned