BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

Nish Man

Nish Man er en international virksomhed der producerer hårstylingprodukter til mænd. Filosofien bag brandet er at imødekomme enhver mands behov for en perfekt styling, og sortimentet byder således på hårvoks og gelé med skønne og maskuline duftevarianter.

14 produkt(er)

Made for men

Nish Man er en international virksomhed, der har specialiseret sig i at producere hårstylingprodukter til mænd. Nish Man sortimentet byder på effektive hårgeléer og hårvokse, der imødekommer mænds behov for en fejlfri og langtidsholdbar styling.

Historien bag Nish Man

Nish Man er et internationalt brand, der producerer innovative hårstylingprodukter til mænd. Filosofien bag Nish Man er at skabe hårvoks og hårgelé, der skaber et langvarigt hold samt sikrer et perfekt look, og virksomheden bygger således på, at mænd går lige så meget op i deres udseende og hårlook, som kvinder gør. Teamet bag Nish Man består af passionerede og kompetente medarbejdere, der eksperimenterer med, hvordan forskellige ingredienser samarbejder om at skabe det perfekte hårlook, og på baggrund af dette er de populære Nish Man hårvokse og gelévokse blevet til.

Nish Man produkterne

Nish Man blev grundlagt med ét mål for øje; nemlig at skabe innovative og virkningsfulde stylingprodukter, og Nish Man sortimentet byder således på et bredt udvalg af hårvokse og hårgeléer, der ikke afstiver, men derimod efterlader håret med et sundt og velplejet look. De forskellige hårvokse og geléer fra serien kommer i en variation af dufte, der fremgår af den fine og særprægede ”indpakning”.

Nish Man bestsellere

Det absolut bedst sælgende produkt i Nish Man serien er den populære 07 Hair Styling Wax Gold One - en glansgivende og guldfarvet gelévoks, der giver et langvarigt hold til frisuren. Geléen efterlader ikke håret stift, men skaber en blød og behagelig finish, der holder hele dagen igennem. Lige i hælene på Nish Man Gold One kommer 08 Hair Styling Wax Matte. Nish Man Wax Matte er en gelévoks, der giver et langvarigt hold til frisuren samt et flot, mat look.

Er du på udkig efter den perfekte hårvoks eller gelé, er Nish Mans sortiment af stylingprodukter det perfekte match for dig!