Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Nivea er kendt over hele verden for at gå
forrest i udviklingen af nye teknologier.
Siden 1911 har Nivea skabt banebrydende
hudpleje med et sortiment, der matcher
alle hudplejebehov.
5 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM NIVEA

Nivea hudpleje

Touch and be touched

Det anerkendte brand Nivea har produceret banebrydende hudpleje i årtier og er kendt samt elsket verden over.

Historien om Nivea

Nivea har været på markedet i over 100 år, og det hele begyndte i 1911, da farmaceuten Dr. Oscar Troplowitz så potentiale i en idé. Kemikeren Dr. Isaac Lifschütz havde nemlig udviklet et emulgeringsmiddel, der gjorde det muligt at binde vand og olie sammen i en creme. Dermatologen professor Paul Gerson Unna så ligeledes mulighederne, og da de tre herrer blev introduceret til hinanden, gik der ikke længe før de sammen indså, at de havde noget unikt mellem hænderne. Da cremen var skabt manglede de blot et navn. Det blev Troplowitz, der, uden at vide det, skabte et ikon, da han besluttede at navngive cremen efter dens snehvide farve. Nivea blev navnet, afledt af de latinske ord for sne. I 1925 blev den ikoniske blå dåse lanceret - en dåse, der siden er blevet synonymet for Nivea, og som de fleste genkender verden over. Målet for Nivea var fra starten at udvikle kvalitetsprodukter til hudpleje og her mere end 100 år senere, må missionen siges at være lykkedes.

Nivea produkterne

Filosofien hos Nivea er at skabe hudpleje, der er tilgængelig for alle samt kan dække ethvert hudplejebehov. Nivea går forrest i udviklingen af nye teknologier og søger konstant at kunne tilbyde de ypperste hudplejeprodukter. I midten af 1995’erne påbegyndte Nivea forskning inden for hudens celler og forekomsten af ændringer i huden. På den måde opdagede de, hvordan det naturlige vitaminlignende stof Q10, kan forebygge ældning af huden. Næste mål var at skabe en udglattende hudcreme indeholdende Q10, og i 1998 kom den første antirynkecreme med Q10 på markedet. Succesen har været overvældende, og i dag sælges der et Nivea Q10-produkt hvert tredje sekund på verdensplan

Nivea bestsellere

Niveas produktsortiment dækker bredt og indeholder både hudpleje til ansigt krop samt make-up og læbepomader. Nogle af Niveas bedst sælgende produkter er deres læbepomader. Læbepomaderne giver intens pleje og fugt til læberne, så de fremstår silkebløde og med et velplejet look. Nivea læbepomader har desuden en delikat duft, der gør dem til en velduftende fornøjelse, hver gang læberne skal fugtes.

Med Nivea hudpleje er sikret kvalitetsprodukter, der holder, hvad de lover!

Besøg producentens hjemmeside: Nivea
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned