Spar minimum 20% på LAQ Shield shellak - shop HER | Lynhurtig levering, prismatch og loyalitetsrabat hver gang du handler!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Nordic Healths passion er at finde ingredienser, der absorberes godt
og udnyttes af kroppen. Dette har ført til forskning, som har resulteret
i innovative produkter, som eksempelvis transdermal magnesium terapi,
samt andre kosttilskud som Nordic Health støtter. Nordic Health er
specialiseret i at udvikle produkter, som sørger for at man får sine
daglige næringsstoffer, og er baseret naturlige ingredienser - på en
sund og effektiv måde.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM NORDIC HEALTH

VITAMINER OG MINERALPRÆPARATER

Energi og vitalitet

Nordic Healths passion er at finde ingredienser, der absorberes godt i huden og udnyttes af kroppen. Dette har ført til forskning, som har resulteret i innovative produkter, som eksempelvis transdermal magnesium terapi, samt andre kosttilskud som Nordic Health støtter.

Historien bag Nordic Health

Nordic Health har fokus på dét der kaldes transdermal magnesium terapi, hvor optagelsen af magnesium sker gennem huden, på den måde undgås magnesium, at skulle igennem fordøjelsesprocessen. Nordic Health har samarbejdsrelationer med bl.a. institutioner, som Magnesium Insitute i Holland, Cardiff University, HFL Idræt og St. Marks Hospital (NHS).
Nordic Health er specialiseret i at udvikle produkter, som sørger for at man får sine daglige næringsstoffer, som er baseret naturlige ingredienser - på en sund og effektiv måde.

Nordic Health produkterne

Nordic Health har udviklet flere produkter de seneste år, og derfor i den seneste tid blev kendt samt vundet utallige priser for deres produkter. I 2015 vinder de en award kaldet Natural Lifestyle Winner Best Sports, denne award bekræfter virksomheden i, at de har fat i noget med at udvikle naturlige produkter. Nordic Health har eksempelvis udviklet en d-vitamin spray, en b-vitamin spray, samt en magnesium spray. Der er udviklet sprays til både voksne og børn, og de forskellige præparater har haft stor succes hos de forskellige brugere af produkterne - både til at få mere energi men også til at få mindre ømme muskler efter motion eller grundet stillesiddende arbejde.

Nordic Health bestsellere

Nordic Health har op til flere bestsellers, og det er derfor utrolig svært at udvælge nogle få. Magnusium Spray Orginial fra Nordic Health er uden tvivl en stor bestseller. Sprayen giver øget magnesium indhold i kroppen, og der er anvendt 100% naturlig magnesiumklorid fra kilden Zechstein Inside i Holland. Sprayen bruges efter behov, eller ved akutte muskelkramper, eller spændinger i muskulaturen og indeholder ingen kunstige ingredienser.
Lige i hælene på denne vidunder spray kommer endnu en spray - boost b12 vitaminspray! Denne spray giver en masse energi, og bruges ved at spraye 1-4 pust direkte gennem slimhinderne hver dag. Det sidste produkt fra Nordic Health der må fremhæves er Magnesium Goodnight Spray. Denne spray virker beroligende, og afspændende og giver kroppen et øget magnesium indhold. Alle Nordic Healths produkter er baseret på 100% naturlige ingredienser.

Besøg producentens hjemmeside: Nordic Health

VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned