NYX Cosmetics

NYX er et amerikansk brand, der producerer professionelle makeup og kosmetikprodukter til enhver lejlighed. Sortimentet tæller alt fra øjenskygger og blush til læbestift og concealer. Find alle nyhederne lige her!

26 produkt(er)

Goddess of the night

NYX er et amerikansk brand, der producerer professionelle makeup og kosmetikprodukter til enhver lejlighed. NYX er altid på forkant med de hotteste makeuptrends, og er det perfekte brand til enhver, der elsker makeup.

Historien om NYX

NYX Cosmetics er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1999 af den populære makeupartist Toni Ko. Idéen bag NYX var at skabe rigtig gode makeupprodukter af høj kvalitet, der samtidig var til budgetvenlige priser. Navnet NYX stammer desuden fra den græske mytologi og er navnet på ’Nattens Gudinde’. NYX kollektionerne tager inspiration i nattens gudinde og dækker makeupprodukter til alle lejligheder.

NYX produkterne

NYX sortimentet består af makeupprodukter til både hverdag og fest. NYX tæller alt lige fra øjenskygge, blush og concealers til læbestifter i et væld af smukke farver. NYX-produkterne er alle baseret på naturlige mica-mineraler, der skaber ekstra intensitet og glød til de smukke farver.

NYX’s bestsellere

Blandt NYX’s bedst sælgende produkter ligger de smukke ’Love In Florence’ øjenskyggepaletter i top. Paletterne kommer i forskellige farver med og uden glimmer, så der er en øjenskygge til enhver lejlighed. Lige i hælene på øjenskyggepaletterne kommer High Voltage Lipstick i en regnbue af flotte nuancer. Læbestifterne har en cremet og fløjlsblød konsistens, der gør dem nemme at påføre. Derudover skaber de en langtidsholdbar farve med naturlig glans.

Ønsker du en smuk makeup til både hverdag og fest, har NYX Cosmetics det helt rigtige udvalg af højkvalitets makeupprodukter til dig!

Besøg producentens hjemmeside: NYX Cosmetics