Spar minimum 40% på Cutrin BIO+, Fudge og Cutrin Vieno Sensitive! | Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud HER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
OAK Natural Beard Care er et tysk
brand, der er specialiseret i skabe
ultimativ pleje til fuldskæg. OAK
Natural Beard Care tæller alt lige fra
skægshampoo og balsam til skæg-
olie, skægbørste og skægvoks, der
efterlader en velplejet finish.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM OAK NATURAL BEARD CARE

OAK Natural Beard Care skægpleje

Grow it, groom it

OAK Natural Beard Care skaber naturlig skægpleje, der holder fuldskægget i skak samt giver et perfekt og velplejet look.

Historien om OAK Natural Beard Care

OAK Natural Beard Care er grundlagt i et af hjemstederne for det moderne fuldskæg, nemlig Berlin. At have et fuldskæg er ikke blot at lade skægget gro. Det kræver dedikation, tid og ikke mindst tålmodighed. Derfor satte skaberne bag OAK Natural Beard Care sig for, i samarbejde med professionelle barbere, at skabe det ultimative inden for pleje til fuldskæg.

OAK Natural Beard Care produkterne

Filosofien hos OAK Natural Beard Care var dog ikke blot at skabe den bedste pleje, den skulle også indeholde naturlige ingredienser for at skåne både skæg og ansigt bedst muligt. Alle OAK-produkter bærer derfor det tyske BDHI-mærke, der er en garanti for, at skægplejeprodukterne er skabt med et højt indhold af naturlige indholdsstoffer. Alle produkter er skabt med den klassiske barbertradition for øje for at producere skægpleje af høj kvalitet og med et tydeligt maskulint fokus.

OAK Natural Beard Care bestsellere

OAK Natural Beard Care giver ultimativ pleje til fuldskægget fra start til slut. Et af seriens bedst sælgende produkter er Beard Wash - en skægshampoo, der effektivt men skånsomt renser skægget fri for urenheder. En anden bestseller er Beard Oil – skægolie, der tilfører ekstra næring til skægget samt efterlader det med et sundt og velplejet look. Beard Brush er ligeledes det perfekte redskab til at fremvise fuldskægget fra sin bedste side. Skægbørsten er skabt med naturlige vildsvinehår, der giver optimal kontrol over skæghårene.

Er du den stolte ejer at et fuldskæg, vil du uden tvivl elske, hvordan skægplejen fra OAK Natural Beard Care får dit skæg til at fremstå med den perfekte velplejede finish!

Besøg producentens hjemmeside: OAK Natural Beard Care
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned