Old Spice

Old Spice leverer legendariske dufte til mænd - lige fra deodoranter, aftershave til meget mere. Old Spice er kendetegnet ved deres klassiske maritime look og fremtrædende amerikanske duft, der henvender sig til nutidens mænd.

7 produkt(er)

The man your man could smell like

Old Spice er et internationalt kultbrand, der siden 1937 har leveret legendariske og ikoniske produkter til mænd. Old Spice er kendt for sin gode kvalitet, klassiske maritime look og amerikanske duft, der henvender sig til mænd i alle aldre.

Historien bag Old Spice

Oprindeligt blev brandet, Old Spice, stiftet ved navnet Early American Old Spice af amerikanske William Lightfoot Schultz’ firma, Shulton Inc, i 1937. I starten fokuserede Old Spice på fremstillingen af produkter til kvinder - dette ændrede sig dog allerede året efter, og over en årrække vendte succesen sig mod de mandlige produkter, hvilket var udslagsgivende for, at Old Spice i dag kun henvender sig til mænd. Old Spices første duft var inspireret af Wiliam Lightfoot Schultz’ mor og blev kaldt Early American Old Spice. Året efter fulgte den første herre duft. Indtil 1970’erne dominerede shaving sæber og aftershave lotion de mandlige produkter, hvorefter brandet begyndte at lave parfumer. I 1990 blev Old Spice opkøbt af Procter & Gamble, der i dag har udvidet sortimentet til at levere parfumer, hudpleje, kropssæber og forskellige typer deodoranter.

Old Spice produkterne

Old Spices sortiment spænder fra blandt andet deodoranter, antiperspiranter og aftershave til mænd, hvor det klassiske og maskuline er i fokus. Duftene, der går igen i alle Old Spices produkter, er helt unikke med sine amerikanske og friske aroma. Produkterne følger med tiden og henvender sig derfor til nutidens mænd, der ønsker en fremtrædende duft, der kan genkendes på lang afstand. Old Spice formår at bibringe en tillid til den mandlige pleje, og med sit nautiske varemærke, der består af koloniale skibe, er man sikret klassiske produkter af høj kvalitet.

Old Spice bestsellers

Blandt Old Spices bedstsælgende produkter, finder man Old Spice Whitewater Deodorant Spray, der byder dig ind i et maskulint og oceanisk univers. Whitewater Deodorant Spray giver en frisk duft, der sørger for langvarig svedkontrol med beskyttelse op til 48 timers efter hver påføring. Lige i hælene på den maskuline deodorant kommer Old Spice Original After Shave Lotion, der har den klassiske duft af Old Spice - en duft af træ og frugt. Aftershaven forebygger infektioner fra snit, der er sket under barberingen samt plejer og nærer huden.

Ønsker du at iføre dig en velduftende, unik deodorant eller aftershave, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Old Spices produkter uden tvivl det perfekte valg for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Old Spice