Oribe

Oribe er et professionelt brand, der producerer plejestylingprodukter til håret. Kvalitet og effektivitet er nøgleordene for Oribe. Sortimentet dækker bl.a. over shampoo, balsam, hårkur og stylingprodukter.

11 produkt(er)

Perform like magic

Prisvindende Oribe leverer hårpleje- og stylingprodukter af høj kvalitet, der er kendt for sin kvalitet, luksus og effektivitet. Hos Oribe er det altid muligt at finde et hårprodukt, der passer perfekt til den enkelte. Oribe dækker over flere produktserier, der har hver sine egenskaber.

Historien bag Oribe

Oribe er et brand, der blev grundlagt af Daniel Kaner, Tevya Finger og Oribe Canales (kendt cubanskfødt amerikansk frisør) i 2008. Oribe er et prisvindende brand, hvis ambition er at mikse god kvalitet og effektivitet med en stylingsoplevelse udover det sædvanlige. Oribe Canales har sørget for at skabe et brand, der beror på hans 30 årige ekspertise inden for hårpleje-industrien. Oribe har skabt en helt ny kategori inden for professionel hårpleje.

Oribe produkterne

Oribes produktlinje består af alt lige fra forskellige typer shampooer og balsammer til varmebeskyttende sprays, hårsprays og så videre. Fælles for Oribes produkter er, at de har en luksuriøs standard, der er gennemtestet og klar til at performe bedst muligt. Produkterne er lavet ud fra den nyeste teknologi og er formulerede rene og moderne. Alle produkter er fri for parabener, sodium chloride, gluten og farvestoffer. Brandet er vegansk, og det tester ikke på dyr. Produkterne er tilsat en helt særlig signaturduft, Côte d’Azur, der er lavet i samarbejde med det legendariske parfumehus. Duften giver en sensuel og smuk oplevelse for håret og sjælen.

Oribes bestsellers

Et af Oribes bedstsælgende produkter er Oribe Dry Texturizing Spray, som er en tør volumegivende spray til alle hårtyper, der tilfører fylde og tekstur. Hårsprayen absorberer olie og talg ved rødderne og fungerer dermed som et godt alternativ til tørshampooen. Sprayen giver et løft og efterlader håret med smuk glans og blødhed. Den tilfører fugt og næring til håret for en sund og velplejet finish. En anden bestseller er Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner, der er en reparerende balsam til tørt og ødelagt hår, som genopbygger håret i dybden. Håret beskyttes mod fremtidige skader, mens hårets eksisterende skader og spaltede spidser repareres for et sundt udseende. Håret tilføres pleje og fugt i dybden og efterlades silkeblødt og glansfuldt.

Så drømmer du om velplejede og glansfulde lokker, er hårplejeprodukterne fra Oribe det helt rette valg for dig!