Orofluido

Orofluido er et luksuriøst hårplejebrand, der vækker ældgamle skønhedsritualer til live. Orofluido sortimentet dækker bl.a. shampoo, balsam, hårkur, glansspray og hårolie, der alle er baserede på naturlig arganolie.

9 produkt(er)

Beauty Ritual For Your Hair

Orofluido er på kort tid blevet et anerkendt og populært brand inden for hårplejebranchen. Orofluido tager brugerne med på en rejse tilbage i tiden, hvor ældgamle skønhedsritualer vækkes til live.

Historien om Orofluido

Orofluido er et luksuriøst hårplejebrand, der hører under Revlon Professional Brands og The Colomer Group. Revlon er en international virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1932 af brødrene Charles og Joseph Revson samt kemikeren Charles Lachman, der bidragede med L’et i Revlon-navnet. Virksomhedens målsætning var at ændre skønhedsindustrien for altid!

Orofluido produkterne

Orofluido blev lanceret med en målsætning om, at brandet skulle tage brugerne med på en rejse tilbage i tiden. Orofluido er inspireret af Egyptens sagnomspundne dronning Cleopatra og hendes skønhedsritualer, der er bevaret og givet videre fra generation til generation. Orofluido har bevist, at effekten og hemmeligheden bag disse ritualer stadig fungerer den dag i dag. Alle produkterne i Orofluidos sortiment er beriget med en blanding af naturlige olier, der stammer fra ældgamle og sjældne argantræer. Arganolien, der bruges i Orofluido, er kendt for sin genoprettende og blødgørende effekt på både hår og hud.

Orofluidos bestsellere

Orofluido sortimentet dækker over shampoo, balsam, hårkur, stylingprodukter og hårolier - alle med et højt indhold af plejende olier og ingen parabener. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Beauty Elixir, Mask og Shampoo. Den velkendte og prisvindende Beauty Elixir var det første produkt Orofluido lancerede. Beauty Elixir er en plejende hårolie, der er rig på essentielle olier fra argan, hørfrø og jordmandel. Olien trænger hurtigt ind i hårstråene, hvor den efterlader håret silkeblødt og fyldigt med en exceptionel glans. Derudover reducerer olien hårets tørretid, kontrollerer frizz samt gør håret mere medgørligt. Beauty Mask er en blødgørende hårkur, der ligesom olien indeholder et væld af essentielle olier. Hårmasken tilfører intens fugt og pleje til håret, så det straks bliver silkeblødt. Beauty Shampoo er en sulfatfri shampoo, der skånsomt renser håret fri for produktrester og andre urenheder. Shampooen efterlader håret med en glansfuld og silkeagtig struktur, og så er den desuden UV- og varmebeskyttende.

Med Orofluidos fantastiske produkter får du ren luksus til dine lokker, så de efterlades velplejede og fløjlsbløde med en smuk naturlig glans!

Besøg producentens hjemmeside: Orofluido