HUSK DIN GRATIS-GAVE ;o) | Læs mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
OSMO Ikon er et britisk brand, der er særlig
kendt for sit udvalg af permanente hårfarver
samt unikke bejdser. OSMO Ikon er udviklet
ud fra de nyeste teknologier, og brandet er
en ren trendsetter inden for hårfarvning.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
OM OSMO IKON

OSMO Ikon hårfarver

Where there’s drama there’s OSMO

OSMO er en verdensomspændende virksomhed, der skaber en bred vifte af hårprodukter inden for hårpleje og styling samt de fantastiske hårfarver under navnet OSMO Ikon.

Historien om OSMO

År 2000 markerede ikke blot et nyt årtusinde, det var også året, hvor brandet OSMO blev grundlagt i Storbritannien. OSMO tog sin begyndelse med to revolutionerende hårvokse, der hurtigt fik en gruppe dedikerede fans, og derfra tog det fart. I dag er OSMO vokset til et anerkendt, globalt brand, der sælger sine unikke hårprodukter til styling, pleje og hårfarvning i mere end 45 lande verden over. OSMO skaber trendsættende hårprodukter, der hurtigt lander på hylden med de mest ikoniske stylingprodukter. Førende stylister arbejder tæt sammen med OSMO om at skabe unik hårpleje, der tilbyder kunderne det bedste af det bedste. Alle hårprodukter fra OSMO er udviklet med den nyeste teknologi samt er tænkt og gentænkt flere gange for at sikre det allerbedste resultat.

OSMO Ikon produkterne

Produktsortimentet dækker i dag over bred vifte med mere end 75 hårprodukter inden for styling, hårpleje og hårfarver. OSMO står blandt andet bag hårfarveserien OSMO Ikon, der indeholder mere end 60 farvenuancer samt farveaktiverende bejdser i fire styrker. Palletten af smukke, permanente hårfarver giver alle en intens farve samt et glansfuldt resultat, der varer ved.

OSMO Ikons bestsellere

Det er ingen hemmelighed, at succesen er stor for OSMO, og hvis man kigger på OMSO Ikons bestsellere, ligger de flotte farver Dark Chocolate Blonde og Medium Brown i toppen. Farverne er baseret på en unik teknologi, der nemt og effektivt binder farven i hårstråene for et langtidsvarende resultat. Farverne skal alle blandes med OSMO Ikon Cream Activator, så farven aktiveres.

OSMO er dit perfekte match, hvad enten du ønsker en afdæmpet og naturlig hårfarve eller en mere dramatisk og strålende farve, der uden tvivl sætter dig i spotlyset!

Besøg producentens hjemmeside: OSMO Ikon
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned