Paco Rabanne

Paco Rabanne er verdenskendt for sine glamourøse parfumer, der bryder med de traditionelle duftkoder og har en exceptionel evne til at efterlade et stærkt forførende indtryk på sine omgivelser.

29 produkt(er)

Say goodbye to the age-old stereotypes of seduction

Paco Rabanne er et fransk modehus, kendt for nytænkende kreationer på catwalken og i særdeleshed sine forførende parfumer, som bryder med de traditionelle duftkoder.

Historien bag Paco Rabanne

Francisco Rabaneda Cuervo, bedre kendt under navnet Paco Rabanne, blev født i Spanien i 1934. Paco Rabanne er uddannet arkitekt i Paris i 1964. Berørt af kunsten under sine studier fik Paco Rabanne sine idéer og designede smykker til bl.a. Pierre Cardin og Givenchy. I 1966 udgav Rabanne sin første tøjkollektion udsmykket med plastic, aluminium, strikket pels og papir, som markerede Rabannes syn på design som eksperimenterende. Nøgleordene for Paco Rabanne univers er fantasi, humor, at provokere og overdrive. I 1968 indgik Paco Rabanne et samarbejde med parfumefirmaet Puig, som resulterede i lanceringen af Rabannes første parfume. Siden da er der kommet 72 dufte i sortimentet.

De populære Paco Rabanne parfumer

Paco Rabanne er det brand i verden, der for alvor tør være vovet og avantgarde. Paco Rabanne har altid været nytænkende og skabt nyheder for at fremprovokere stærke følelser og parfumerne er ingen undtagelse. Paco Rabanne bryder med de almindelige duftkoder og alle hans parfumer er uimodståelige, modige, sorgløse og provokerende, og har en exceptionel evne til at efterlade et stærkt forførende indtryk.

Paco Rabannes bestsellers

Den absolut bedst sælgende parfume fra Paco Rabanne er Lady Million eau de parfum.
Lady Million er en glamourøs og uimodståelig blomsterduft, som er inspireret af guld, luksus og rigdom, hvilket kommer til udtryk i parfumens flakon, der er designet som en gylden diamant.
Parfumens topnoter er friske af citrus, hindbær og neroli, der smelter sammen med hjertenoterne af arabisk jasmin, afrikansk orangeblomst og gardenia, som giver en helt unik sødme, der tryllebinder og tager alt opmærksomhed. Bundnoten er varm af hvid honning, patchouli og rav.

Ønsker du at iføre dig en forførende og uimodståelig duft, er Paco Rabannes parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Paco Rabanne