Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Paul Smith er et internationalt brand, der producerer
velduftende parfumer, som betages af omgivelserne
med sin moderne elegance. Paul Smith sortimentet
tæller massevis af eksklusive dufte, der er beklædt
med de karakteristiske multifarvede striber.
5 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM PAUL SMITH

Paul Smith

Classic with a twist

Paul Smith er et internationalt brand, der særligt er kendt for at levere klassiske designs med et twist, der passer ind i den moderne tid. Paul Smiths produkter er kendetegnet ved at producere produkter i højeste kvalitet, der er indhyllet i minimalistiske, karakteristiske flakoner beklædt med Paul Smiths multifarvede striber.

Historien bag Paul Smith

Manden bag Paul Smith er manden af selvsamme navn. Paul Smith er en britisk designer, der er kendt for sin kreative æstetik, som kombinerer tradition og modernitet. Hans ledende princip fra 1970 har været at lave klassiske designs med et twist. Inspirationen finder han overalt - lige fra høj kunst til hverdagsliv. Hans design bærer yderligere præg af hans britiske sans for humor, der er excentrisk uden at være skør. Dette afspejler sig blandt andet ved hans farvestrålende og kreative kreationer, som ved at følge hans princip skaber designs til modebevidste mænd og kvinder, der tør at skille sig ud fra mængden.

Paul Smith produkterne

Paul Smith produkterne er kendetegnet ved sit signaturmønster, der består af multifarvede striber. Paul Smith sortimentet tæller et hav af skønne parfumer, der efterlader en frisk og forførende duft på huden på hver sin måde, ligesom de giver en følelse af modebevidsthed og selvsikkerhed. Duftene er indhyllet i luksus og kvalitet i form af minimalistiske flakoner, der skaber et smukt udtryk på badeværelset. Deres modernitet og kvalitet er med til at gøre, at mange anser Paul Smiths velduftende parfumer som værende musthaves til skønhedssamlingen.

Paul Smith bestsellers

En af Paul Smiths bedstsælgende parfumer er Extreme Men Eau de Toilette, der fås i en eksklusiv gaveæske. Extreme Men har en maskulin, let aroma, der henvender sig til den modebevidste mand. Den efterlader en krydret træagtig duft på huden, der holder hele dagen igennem. Næst efter Extreme Men kommer Essential Men Eau de Toilette, der er en klassisk parfume, som efterlader en aromatisk og friskt krydret duft på huden. Parfumen giver en ren fornemmelse, der passer til alle lejligheder. Duften udstråler maskulinitet med sine kontrastfulde noter.

Ønsker du at iføre dig en lækker, klassisk duft, der ikke går på kompromis med kvalitet, så er Paul Smiths parfumer uden tvivl det perfekte valg for dig.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned