Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Perspirex er skabt ud fra en vision
om at skabe en effekt, som folk kan
opleve selv. Perspirex er kendt for
den mest effektive og langtidsholdbare
antiperspirant på markedet.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM PERSPIREX

Perspirex lotion og antiperspirant

Life-changing protection

Perspirex er et dansk brand, der producerer effektive antiperspiranter til mænd og kvinder. Produkterne reducerer produktionen af sved og efterlader en behagelig og bekvem følelse.

Historien om Perspirex

Perspirex er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1979 af Claus Riemann. Riemanns søster led af kraftig svedlugt fra fødderne, og derfor besluttede han sig for at skabe et produkt, der kunne afhjælpe dette problem. Resultatet heraf blev de velkendte og effektive antiperspiranter, der i dag sælges verden over. Siden begyndelsen har missionen bag Perspirex været at skabe effektive produkter, hvor virkningen rent faktisk kan opleves og erfares.

Perspirex produkterne

Perspirex dækker over et sortiment af svedafhjælpende produkter til både mænd og kvinder, der sikrer en rar følelse samt velvære i top. Perspirex-serien består af antiperspirant deodoranter og cremer til hænder og fødder med unikke formler, der hæmmer produktionen af sved samt minimerer lugtgener. Perspirex-produkterne er særligt udviklet til både mænd og kvinder og er baserede på duftfrie formler.

Perspirex’ bestsellere

Blandt Perspirex’ bedst sælgende produkter finder man blandt andet Original Antiperspirant Roll-On, Antiperspirant Hand And Foot Lotion og Comfort Antiperspirant Roll-On. Original Antiperspirant Roll-On er en deodorant, der effektivt fjerner svedlugt. Den effektive deodorant nedsætter svedproduktionen med op til 65% i 72 timer efter påføring. Antiperspirant Hand And Foot Lotion er en creme til hænder og fødder, der effektivt reducerer produktionen af sved i op til 3-5 dage. Comfort Antiperspirant Roll-On er en deodorant, der afhjælper svedlugt i op til 5 dage. Deodoranten er velegnet til sensitiv hud og reducerer desuden hudirritation.

Er du træt af at gå rundt og bekymre dig om lugtgener, er Perspirex’ produkter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Perspirex
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned