Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
PHD Skin Care er specialiseret i
innovative solcremer og selvbrunere.
Det intelligente design sikrer, at man
ikke misser områder af huden under
påføring. Alle er frie for parabener.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM PHD SKIN CARE

PHD Skin Care solcreme og selvbruner

Never miss a spot…

PHD Skin Care er et innovativt brand, der hurtigt har vundet indpas verden over. PHD Skin Care producerer unikke solcremer og selvbrunere, der er ekstra nemme at påføre.

Historien om PHD Skin Care

PHD Skin Care er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 2012 af brødrene Dr. Michael Isaacman og Dr. Steven Isaacman. Teamet bag PHD Skin Care består af dedikerede forskere og kemikere, der alle er passionerede omkring innovation og hudpleje. Brødrene bag PHD Skin Care er begge videnskabelige forskere, og firmaet bliver finansieret af blandt andet ’The National Cancer Institute’ i USA. Dr. Steven Isaacman har desuden stor erfaring inden for feltet, og står også bag virksomheden PHD Bioscienses, der udvikler terapi for blandt andet brystkræft og hudkræft.

PHD Skin Care sortimentet

PHD Skin Care’s sortiment består af innovative solcremer og selvbrunere, der er udstyret med en såkaldt ’tryllestav’. Den innovative påføringsstav gør det nemt for alle at påføre solcremen eller selvbruneren uden at misse en eneste plet på kroppen. Derudover sørger produkterne for, at man ikke længere skal ud i de akavede øjeblikke, hvor man skal spørge en anden om at smøre solcreme på ryggen, eller hvor man får et ujævnt selvbruner-resultat.

PHD Skin Care bestsellere

Blandt PHD Skin Care’s bedst sælgende produkter finder man Never Miss A Spot Self Tanner Medium skarpt efterfulgt af Never Miss a Spot Sunscreen SPF 50. Never Miss A Spot Self Tanner Medium er en medium selvbruner, der gør det nemt at nå de mest besværlige områder på kroppen. Selvbruner-sprayen er udstyret med en forlængerarm, der sikrer et jævnt resultat samt en smuk sommerkulør. Never Miss A Spot Sunscreen SPF 50 er en solcreme, der beskytter huden mod solens UV-stråler med solfaktor 50. Solcremen har ligeledes en innovativ påføringsstav, der sikrer, at man ikke misser et eneste område af huden under påføring.

Med PHD Skin Care får du produkter i et intelligent design, der beskytter din hud og genfinder dens naturlige glød!

Besøg producentens hjemmeside: PHD Skin Care
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned