TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Pure producerer 100% økologiske og naturlige
hudplejeprodukter. Pures sortiment dækker
ansigtscremer, masker, serummer, skintonics
og rens, der alle er dermatologisk testede.
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM PURE

Pure luksus hudpleje

Our passion is your health & beauty

Pure er et fantastisk hudplejebrand, der producerer 100% økologiske og naturlige produkter, der passer til selv den mest sarte hud.

Historien om Pure

Pure er et luksuriøst hudplejebrand under den schweiziske koncern Spring Brands Switzerland. Virksomheden har mere end 30 års erfaring inden for udviklingen af økologiske og naturlige hudplejeprodukter med dokumenteret virkning. Udarbejdelsen af produkterne sker i samarbejde med internationale og velkendte medicinalfirmaer, laboratorier, universiteter og klinikker. Dette sikrer produkter af allerhøjeste kvalitet, der passer til selv den sarteste hudstruktur.

Pure produkterne

Pure sælges i dag i mere end 4000 butikker og saloner i 21 lande verden over. Pure producerer virkningsfulde hudplejeprodukter, der alle er 100% naturlige uden nogen former for kemiske og syntetiske tilsætningsstoffer. De naturlige ekstrakter og planteolier, der er brugt i produkterne, er alle fra certificerede økologiske landbrug, og produkterne er fri for parabener, farvestoffer, parfume, silikone og alkohol. Derudover er Pure-serien klinisk testet og dermatologisk godkendt.

Pure’s bestsellere

Sortimentet dækker forskellige dagscreme, natcreme, skintonics, ansigtsmasker og serums. Hele hudplejeserien har en 24-timers virkning, der efterlader huden beskyttet og hydreret hele døgnet rundt. Nogle af de bedst produkter i serien er Vitalizing Day Cream, Lifting Serum og Gentle Cleansing Milk. Vitalizing Day Cream er en effektiv dagcreme, der tilfører langtidsholdbar fugt til huden samt beskytter imod udefrakommende påvirkninger. Lifting Serum er et ansigtsserum, der effektivt opstrammer moden hud med sit høje indhold af antioxidanter. Serummet tilfører masser af fugt og næring, så hudens elasticitet og modstandskraft forbedres. Gentle Cleansing Milk er en cremet renselotion, der skånsomt men effektivt renser huden. Lotionen udtørrer ikke huden men giver derimod en genopfrisket, glat og blød fornemmelse.

Med Pure hudplejeserie er du sikret naturlig ren, blød og hydreret hud hele døgnet rundt!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned