Pure & Simple

Pure & Simple skaber miljø- og allergivenlige produkter, der forener høj kvalitet med naturlige ingredienser. Pure & Simples testvindende shampooer og hårvokse er alle svanemærkede.

1 produkt(er)

Med omtanke for miljøet

Pure & Simple er skabt af eksperter inden for hårpleje og styling. De miljø- og allergivenlige produkter er alle af høj kvalitet samt baseret på naturlige ingredienser.

Historien om Pure & Simple

Pure & Simple er en serie af professionelle og testvindende hårprodukter, der blev lanceret af Design Professionel i 2006. Design Professionel er et selskab, der blev stiftet i 1981 af en række frisørmestre fra Jylland og Fyn, der ønskede at kunne tilbyde deres medlemmer professionelle hårprodukter til en lavere pris og af en højere kvalitet. Da Design Professionel er stiftet af frisører, er deres produkter udviklet ud fra en filosofi om ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljø. Dette mærker man tydeligt, når man får et hårprodukt fra Pure & Simple i hånden. De lækre produkter var de første i Danmark, der fik det nordiske Svanemærke, og de er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Pure & Simple har fået tildelt disse mærker efter at have gennemgået en række tests, der sikrer, at produkterne lever op til de strenge krav om indhold og miljøvenlighed.

Pure & Simple produkterne

Pure & Simple-serien indeholder hverken parfume, farvestoffer eller parabener, og serien er produceret med størst mulig omtanke for miljøet. Pure & Simples produkter virker effektivt men er samtidig så milde, at man ikke vil opleve nogen form for allergisk reaktion, såsom irritation eller kløe, i hovedbunden. Alle produkterne efterlader hår og hovedbund med en behagelig fornemmelse hele dagen igennem.

De bedst sælgende Pure & Simple produkter

Et af de bedst sælgende produkter i Pure & Simple-serien er Strong Hold Wax - en professional hårvoks, der kombinerer et stærkt hold med en miljø- og allergivenlig profil. Selvom hårvoksen ikke indeholder kemiske stoffer, er den stadig meget afstivende og sørger for, at frisuren holdes på plads hele dagen igennem. Hårvoksen er cremet og blød, og den er derfor dejlig nem at arbejde ind i både kort og længere hår. Faktisk er Pure & Simple Wax så god, at den var den klare vinder i en voks-test foretaget af en professionel stylist i Go’ Morgen Danmark.

Pure & Simple er frontrunner inden for svanemærkede hårprodukter, og produkterne kan bruges af alle, der ønsker at være ekstra gode mod sig selv i hverdagen!