Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Purerené er et luksuriøst hårplejebrand,
der skaber 100% naturlige og økologiske
produkter. Sortimentet dækker både pleje-
og stylingprodukter.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM PURERENé

Purerené økologisk hårpleje

Purehair - Purebalance - Purelove

Purerené er kærlighed til naturen! Det luksuriøse hårplejebrand producerer 100% økologiske og naturlige produkter, der efterlader håret med en naturlig blødhed og glans.

Historien om Purerené

Purerené er den nye generation af Purepact - nu med et spa-lignende design og indhold, hvor økologiske ingredienser og æteriske olier danner rammen om produkterne. Purerené blev grundlagt i 2007 af den verdenskendte frisør og stylist René Van Alphen. René har en stærk passion inden for naturlig hårpleje samt en bred viden, han har opsamlet igennem 15 år i frisørindustrien.

Purerené produkterne

René mener, at hårpleje- og stylingprodukter skal fremhæve menneskers skønhed på en naturlig måde. De forskellige produkter i serien består derfor alle af 100% økologiske ingredienser - herunder naturlige planteekstrakter, rene æteriske olier og blomsteraromaer. Derudover er der lagt stor vægt på, at både produkter og emballage er produceret i miljøvenlige materialer, samt at produkterne ikke bliver testet på dyr men derimod bliver dermatologisk godkendt i kvalificerede laboratorier.

De førende Purerené bestsellere

Purerené-serien kombinerer det bedste fra naturen med det bedste fra videnskaben. Sortimentet dækker alt lige fra shampooer og conditionere til hårsprays og hårvokse. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Cedarwood Moulding Clay, Thyme & Clary Salt Water Spray og Patchouli Softening Shampoo. Cedarwood Moulding Clay er en stærk lervoks, der giver maksimal kontrol og hold til frisuren uden at virke fedtende. Thyme & Clary Salt Water Spray er en non-aerosol saltvandsspray, der er perfekt til at skabe en let pjusket struktur i håret samt en flot mat finish. Patchouli Softening Shampoo er en blødgørende shampoo, der giver håret den perfekte blanding af rens og pleje i ét og samme produkt. Alle produkterne er velegnede i både farvet, permanentet og naturligt hår.

Med Purerené vælger DU med hjertet! Du er sikret produkter af højeste kvalitet, der samtidig er produceret af de reneste råvarer med henblik på at beskytte naturen og bevare jordens begrænsede ressourcer!

Besøg producentens hjemmeside: Purerené
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned